TOGG kredi kampanyasında SON GÜN! Sıfır faizli kredi ile hemen araba sahibi olabilirsiniz

Yerli ve milli otomobil TOGG’un yeni modeli de yollara çıkmaya hazırlanırken TOGG sahibi olmak isteyenler için kolaylıklar sağlanıyor. Sıfır faizli 12 ay vadeli kredi kampanyası ile siz de kolayca TOGG sahibi olabilirsiniz.

TOGG kredi kampanyasında SON GÜN! Sıfır faizli kredi ile hemen araba sahibi olabilirsiniz

Araba sahibi olmak isteyenler ancak fiyatlardaki yükselişi düşünenler için muhteşem bir kredi kampanyası başlatıldı. TOGG’dan sıfır faizli 12 ay vadeli kredi kampanyası geldi. Bu kampanyanın artık son günleri. Araba sahibi olmak isteyenler bu muhteşem fırsatı hemen değerlendirebilir. 800 bin TL’ye kadar ulaşan kredi kampanyası için son gün 20 Mayıs. 2 gün sonra sona erecek olan bu kredi kampanyasından yararlanmak istiyorsanız daha fazla beklemeyin. İşte kampanyanın detayları…

20 MAYIS’A KADAR DEVAM EDİYOR

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, araç sahibi olmak isteyenler için muhteşem bir fırsat sunuyor. 20 Mayıs 2024 tarihine kadar devam eden TOGG 12 ay faizsiz veya 30 ay yüzde 1,99 faizli 800 bin liralık kredi kampanyası için son 2 gün. Bu kampanya T10X için başlatıldı ve sınırlı sayıda.

togg-kredi-kampanyasinda-son-gun-sifir-faizli-kredi-ile-hemen-araba-sahibi-olabilirsiniz-002.jpg

800 BİN TL’YE KADAR KREDİ İMKANI

TOGG’dan konuyla ilgili gelen bilgilendirmede bu kredi imkanının sınırlı sayıda olduğu ve T10X için geçerli olduğu bilgisi yer aldı. T10X’i farklı finansman avantajlarıyla kullanıcılarla buluşturmak isteyen ve bu konuda çalışmalarına devam eden TOGG, anlaşmalı bankalarda 800 bin TL krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği sunuyor. İsteyenler ise 800 bin TL krediye yüzde 1,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneğiyle de T10Z sahibi olabilirler. Bu kampanya T10X’in tüm versiyonlarında geçerlidir.

togg-kredi-kampanyasinda-son-gun-sifir-faizli-kredi-ile-hemen-araba-sahibi-olabilirsiniz-001.jpg

20 MAYIS SAAT 23.59’A KADAR VAKTİNİZ VAR

T10X için başlatılan bu fırsat 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü sona erecek. T10X’in tüm versiyonlarında geçerli olduğu belirtilen bu kampanyadan yararlanmak isteyenler 20 Mayıs Pazartesi gününe kadar bu fırsatı değerlendirebilecek. Süreci devam eden veya aktif siparişi olan ya da 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 23.59’a kadar ön siparişini tamamlayan kullanıcılar da bu kampanyadan faydalanabilecek. T10X için TOGG2un dijital platformu olan Trumore üzerinden 7 gün 24 saat sipariş verebilme imkanına sahipsiniz.