SSK ve BAĞ-KUR Emeklisi Haziran Maaşları Sıcak Gelişme! Ödeme Tarihleri Belli Oldu

SSK ve Bağ-kur emeklisi Haziran 2024 emekli maaşı ödeme takvimine ilişkin sıcak gelişme. Haziran ayı maaş ödeme tarihleri belli oldu.

SSK ve BAĞ-KUR Emeklisi Haziran Maaşları Sıcak Gelişme! Ödeme Tarihleri Belli Oldu

SSK ve BAĞ-KUR Emeklisi Haziran Maaşları Sıcak Gelişme! Ödeme Tarihleri Belli Oldu!

Türkiye’deki emekliler haziran ayında maaş ödemelerini bayram öncesinde almak istiyordu. Hem bayram ikramiyesi hem de maaş ödeme takvimine ilişkin yeni gelişmeler yakından takip ediliyordu. Emekliyi heyecanlandıran sıcak gelişme son dakika olarak açıklandı. SSK ve Bağ-kur emeklisi Haziran 2024 maaş ödeme tarihlerine ilişkin sıcak gelişme az önce yaşandı. Peki emekli Haziran 2024 maaş ödemeleri ne zaman yatacak? Haziran ayı emekli maaşları öne çekildi mi?

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı öncesi yapılacak olan ödemelerin tarihlerini merak ediyor. Hem bayram ikramiyesi ödemeleri hem de Haziran 2024 emekli maaşı ödemeleri merakla bekleniyor. Emekliler için bayram ikramiyesi ödeme takvimi nihayet kesin ve net olarak açıklandı. SSK Bağ-kur ve memur emeklisi farklı tarihlerde ikramiye ödemesi alacak. Aynı zamanda buna ek olarak emekliye Haziran 2024 maaş ödeme tarihlerinin de öne çekileceği konuşuluyordu. En net açıklama geldi, emekli maaşı haziran ayı ödeme takvimi belli oldu.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyordu. Bayram ikramiyesi ödemeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalar geldi. 2024 emekli bayram ikramiyesi 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacak. Bayram ikramiyesi ödemesi SSK Bağ-kur ve memur emeklisine farklı günlerde yapılacak. Memur emeklileri on Haziran’da, Bağ-kur emeklileri 11 Haziran’da, SSK emeklileri ise 12-13 ve 14 Haziran’da bayram ikramiyesini alacak.

ssk-ve-bag-kur-emeklisi-haziran-maaslari-sicak-gelisme-odeme-tarihleri-belli-oldu-1.jpg

HAZİRAN 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Emekliler bir yandan da tam bayram tarihine denk gelen haziran ayı emekli maaşı ödeme tarihlerinin öne çekilmesini istiyordu. Bu yönde çalışmalar olduğu da külis bilgisi olarak sık sık paylaşılıyordu. Ancak şu ana kadar Haziran 2024 emekli maaşı ödeme takvimine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Yani maaş ödemelerinin öne alınıp alınmadığı henüz kesinleşmedi. Yarın çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığının bu konuda da net bir açıklama yapması bekleniyor. Fakat şu anki tabloda haziran ayı emekli maaşı ödemelerinin erken ödenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı görülüyor. Sadece memur emeklileri bayramdan önce yani 15 Haziran‘da maaş ödemelerini alacak. SSK ve Bağkur emeklisinin ise şu anki takvime göre ödemeleri 17 28 Haziran arasında yapılacak.