ŞOK'ta Kıyma Makinesi İndirimi! Kurban Bayramı Öncesi Büyük Fırsat

Kurban Bayramı öncesi Şok Market indirimi dikkat çekti. Bayramda evde kıyma yapmak isteyenler için Şok markete indirimli kıyma makinesi geliyor.

ŞOK'ta Kıyma Makinesi İndirimi! Kurban Bayramı Öncesi Büyük Fırsat

Kurban Bayramına sayılı günler kala marketlerin indirim fırsatları da yakından takip ediliyor. Şok Market yepyeni bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Bayramda evde kıyma yapmak isteyenler için ŞOK markete kıyma makinesi indirimi geliyor. İşte ŞOK markette indirimli kıyma makinesi fiyatları…

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan ŞOK market, Kurban Bayramı öncesi yepyeni indirimli ürünler listesini duyurdu. Bu hafta başlayacak olan indirim kampanyasında özellikle dikkat çeken bazı ürünlerde var. Yaklaşan kurban bayramı öncesi kıymasını evinde yapmak isteyenler için şok market kıyma makinesi indirimi yapıyor. Peki Şok market kıyma makinesi fiyatları ne kadar?

ŞOK’TA 5 HAZİRAN’DA KIYMA MAKİNESİ İNDİRİMİ VAR

Şok 5 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğu indirimli fiyat listesi belli oldu. 5 Haziran’dan itibaren Türkiye genelinde bütün şok marketlerde başlayacak olan yeni kampanya kapsamında kıyma makinesi indirimi var. Özellikle kurban bayramı öncesi evinde kıyma yapmak isteyenler için Sinbo markalı kıyma makinesi Şok markette indirime giriyor.

sokta-kiyma-makinesi-indirimi-kurban-bayrami-oncesi-buyuk-firsat-2.jpg

ŞOK MARKET KIYMA MAKİNESİ FİYATLARI

Kurban Bayramına sayılı günler Şok markette yepyeni bir indirim kampanyası başladı. ŞOK Market, Sinbo markalı kıyma makinesini indirimli olarak satışa sünüyor. Durdurma ve geri alma özelliği olan, salça yapma aparatı bulunan, içli köfte aparatı olan, sucuk ve sosis aparatı dahil olan kıyma makinesi şok markette sadece 1099 TL fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak. Türkiye genelinde bütün şok market mağazalarında 2000 adet stokla sınırlı olarak satışa çıkacak olan kıyma makinesi iki yıl garantili ve aynı zamanda peşin fiyatına altı ay taksitli olarak sizlerle buluşuyor.

sokta-kiyma-makinesi-indirimi-kurban-bayrami-oncesi-buyuk-firsat-2-001.jpg

KURBAN BAYRAMI’NI ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Şok market aynı zamanda Kurban Bayramı’nı özel olarak streç film, buzdolabı poşeti, kilitli poşet gibi ürünlerde de %20 indirim fırsatı sünüyor. Sero markalı ürünleri indirimli satın almak için 5 Haziran‘da şok markete uğramayı ihmal etmeyin.