Sadece emekliler alacak! Halkbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank'tan emekliye özel yeni ihtiyaç kredisi paketi geldi. Tam 50 bin TL ihtiyaç kredisi düşük faiz oranı ile veriliyor.

Sadece emekliler alacak! Halkbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank, son dönemlerde geçim sıkıntısı yaşayan emeklinin imdadına yetişiyor. Düşük emekli maaşları nedeniyle ay sonunu getiremeyen emekliler için kamu Bankası'ndan çözüm geldi. Emekli maaşı alanlara emekli ihtiyaç kredisi paketi Hazırlandı. SSK bağ-kur 4c emeklisi başvuru yaparak Halkbank'tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi alabilecek. Halkbank emekli ihtiyaç kredisi paketi kapsamında faiz oranlarını düşük tutarken vade süresini ise uzattı.

HALKBANK'TAN EMEKLİNİN NAKİT İHTİYACINA ÇÖZÜM

Türkiye'nin en dar gelirli sosyal grubu artık emekliler oldu. Ne yazık ki emekli maaşı ile ay sonunu getirmek imkansız hale geldi. Milyonlarca emekli vatandaş bu sebeple büyük bir geçim sıkıntısı yaşarken devlet bankası Halkbank bu soruna çözüm mü olmak amacıyla yeni bir emekli kredisi paketi hazırladı. Halkbank'tan milyonlarca emekliye yönelik 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı için yeni kampanyasını duyuran Halkbank düşük faiz oranı ve 36 ay vadeyle emeklinin nakit ihtiyacına çözüm sunuyor.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Halkbank'ın hazırladığı yeni emekli ihtiyaç kredisi 50.000 TL üst limitli olarak veriliyor. Başvuru yapmak için öncelikle emekli maaşınızı Halkbank’a taşımanız gerekiyor. Ayrıca Halkbank’a emekli maaşını taşıyan emekliler banka tarafından sunulan 12.000 TL'ye kadar Maaş promosyonu fırsatını da değerlendirebiliyor. Halkbank emekli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için Halkbank müşterisi olmanın yanında Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması şartı da aranıyor. Bu şartlara uygun olan tüm emekliler başvuru yaparak emekli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

BAŞVURULAR 7/24 AÇIK

Halkbank emekli kredisi kampanyasına katılmak da çok kolay. Çünkü Halkbank'ın dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla 7/24 online başvuru yapmak mümkün. 36 aya kadar vadeli 50.000 TL emekli kredisi kullanmak için en geç 30 Haziran tarihine kadar başvurunuzu yapabilirsiniz.