Resmi Gazete’de 08.45’te Çıktı! Emekliler İçin EK İKRAMİYE Geliyor

Emekliye resmi gazetede sabah müjdesi çıktı. Yeni karara göre ek ikramiye ödemesi geliyor. 16.000.000 emeklinin tamamı alacak.

Resmi Gazete’de 08.45’te Çıktı! Emekliler İçin EK İKRAMİYE Geliyor

Emekli maaşı alan 16 milyon kişi için ek ödeme sürprizi resmi gazeteden geldi. SSK Bağkur memur emeklisi fark etmeden ek ikramiye verilecek. 0 845’te yayımlanan yeni kararla birlikte 12.000 TL’lik ek ikramiye kamu bankaları tarafından yapılacak. Milyonlarca emeklinin beklediği ödeme mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Başvurular ise şubelerden, mobil bankacılıktan, internet bankacılığından ya da telefon bankacılığından yapılabilecek. Kolay ve hızlı başvuru fırsatları ile emekliye yeni ek ikramiye sürprizinin detayları haberimizde…

Emeklilerin geçim sıkıntısı Türkiye’nin son dönemlerdeki en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Ocak 2024’te yapılan maaş zammı her ne kadar yüzde 50’ye yakın olsa da ne yazık ki enflasyon ve hayat pahalılığı emekli vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Bu durumda da emekliler ek gelir elde edebilmek amacıyla yeni promosyon fırsatlarını Takip ediyor. Kamu bankaları da artık emekliye cazip ve yüksek promosyonlarla hizmet veriyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine emekli promosyon miktarını artırmıştı. Mayıs 2024 emekli promosyonları ile ilgili de yeni duyuru geldi. Kaçırılmayacak promosyon fırsatları ile ilgili detaylar haberimizde…

promosyon-1.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK’TAN EMEKLİYE DUYURU

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterileri için yepyeni bir promosyon duyurusunu sabah saatlerinde yaptı. Resmi gazeteden yapılan açıklamaya göre emekliler maaşlarını üç yıllığına kamu bankalarına taşımaları halinde promosyon almaya hak kazanacak. Yeni promosyonlar maaş aralığına göre farklılık gösteriyor. Emekli vatandaşlara 8000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapılırken Dul ve yetim aylığı alanlara da 5000 TL’lik promosyon desteği sağlanıyor.

promosyon-2.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Emekli promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyenler için başvuru işlemleri artık çok daha pratik. Şubeye hiç gitmeye gerek yok mobil bankacılıktan, internet bankacılığından, telefon bankacılığı aracılığıyla ya da e-Devlet üzerinden promosyon başvurunuzu yapabilirsiniz. Dakikalar içinde tamamlanan promosyon başvurusunun ardından ödemeniz üç iş günü içinde açılan yeni IBAN numaranızı aktarılıyor. Müthiş bir promosyon kampanyasına imza atan kamu bankaları emekliye düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans ve başka ayrıcalıklar da sünüyor. Kamu bankalarının promosyon fırsatlarını yakalamak istiyorsanız son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024.