Para basacak! Uzman isim yatırımcı için büyük tüyo verdi

Atilla Yeşilada’dan yatırımcıya bomba tavsiye geldi. Uzman isim, para basacak tüyoyu verdi.

Para basacak! Uzman isim yatırımcı için büyük tüyo verdi

Birikmiş parasını yatırım yaparak değerlendirmek isteyenler için uzman isim Atilla Yeşilada, çok kazandıracak yatırım aracına açıkladı. Elindeki varlıkları değerlendirmek isteyenler bu tavsiyeye mutlaka kulak versin. Borsa İstanbul’un yeni rekor kırması sonrası açıklamalarda bulunan Atilla Yeşilada, ne dolar ne altın dedi. O yatırım aracı temmuz ayında para basacak.

DOLAR TL’DE DURGUN SEYİR DEVAM EDİYOR

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın aldığı faiz kararları sonrası politika faizi 500 puan artmış ve %50 seviyesine ulaşmıştı. Faizlerin piyasaya olan etkisi de gözle görülür şekilde hissedilmeye başlandı. Dolar TL durgun seyrine devam ederken 32.2 ile 32.6 aralığında hareketleniyor.

para-basacak-2.jpg

BORSA VE FAİZ ARTIŞI DİKKAT ÇEKİYOR

Merkez Bankası’nın faiz artırım kararları aynı zamanda mevduat faiz oranlarını da etkiledi. Mevduat faizleri yeni müşteriler için %60’a kadar ulaşırken borsa İstanbul’da da rekorlar pes peşe geliyor. Dün kısa süreli bir düşüş yaşayan borsa İstanbul bugün yeniden 10.000 puanın üstüne çıktı. Yatırımcılar bu nedenle ellerindeki TL varlığını mevduat faizlerinde ya da borsada değerlendirmeye tercih ediyor.

EN KAZANDIRAN YATIRIM ARACI

Ekonomist Atilla Yeşilada ise parasını nasıl değerlendireceğini bilemeyenler için önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’de şu anda riski olmayan bir faiz kazancı olduğunu belirten ünlü ekonomist, dolar TL yatırımı yapmak yerine mevduat faizini değerlendirmenin mantıklı olacağını söyledi. Ayrıca hisse senedi yatırımı yapanlar için de bir açıklamada bulunan ünlü ekonomist, gelişmekte olan piyasalara bakış açısının biraz bozulduğunu bu sebeple Türkiye’de satışların olabileceğini söyledi.

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir, bilgilendirme amacıyla yazılmıştır.