Haziran ayında emekliye KIYAK geldi! Tek sefere mahsus erken yapılacak

Emekli maaşı alanlar için haziran ayında büyük kıyak geldi. Tek sefere mahsus ödemeler öne çekildi.

Haziran ayında emekliye KIYAK geldi! Tek sefere mahsus erken yapılacak

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı için ödeme bekliyor. Bayram öncesi emeklinin bayram ikramiyesi ödemesi beklentisi devam ederken aynı zamanda haziran ayı maaş ödemelerinin de öne çekilmesi isteniyor. SSK BAĞ-KUR 4C emeklisi olan tüm vatandaşlar hükumetten bu yönde talepte bulunurken güzel haber az önce geldi. Emeklinin beklediği sürpriz açıklama yapıldı. Son dakika haberi duyuruldu sadece tek sefere mahsus erken ödeme yapılacak.

Milyonlarca emekli haziran ayında bayram edecek. Kurban Bayramı öncesi emeklileri Çifte ödeme fırsatı bekliyor. Bir süredir emeklilerin bayram ikramiyesi ödemesi beklentisi sürüyordu. Ancak bir yandan da haziran ayı emekli maaşı ödeme takviminin değişmesi isteniyordu. Emekliler için güzel haber son dakika olarak duyuruldu. 16 milyon emekli istediğini aldı ödeme öne çekiliyor. Milyonlarca emekliliği ilgilendiren son dakika bayram ikramiyesi ödemesi ve Haziran 2024 emekli maaş ödeme takvimi haberimizde…

haziran-ayinda-emekliye-kiyak-geldi-tek-sefere-mahsus-erken-yapilacak-1.jpg

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ İÇİN TAKVİM BELLİ OLDU

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri için meraklı bekleyiş devam ederken takvim belli oldu. Milyonlarca emeklinin ödemesi 10 Haziran‘da tamamlanacak. Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı önümüzdeki günlerde SGK aracılığıyla detaylı ödeme takvimini duyuracak. Çünkü Türkiye’deki emekli sayısı 16 milyonu aştığı için bankalarda yoğunluk olmaması amacıyla kuruma göre farklı tarihlerde ödeme yapılıyor. O sebeple emeklilerin ödemeleri Değişiklik gösteriyor.

haziran-ayinda-emekliye-kiyak-geldi-tek-sefere-mahsus-erken-yapilacak-2.jpg

TEK SEFERE MAHSUS ÖNE ÇEKİLECEK

Emekliye bir güzel haber daha var. Haziran 2024 emekli maaşı ödemeleri tam kurban bayramı tarihine denk geliyordu. O sebeple de emekliler bir süredir takvimin değiştirilmesini maaş ödemelerinin öne çekilmesini istiyordu. Gelen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli maaşı ödeme takvimi değişikliği konusunda onay çıktı. Yani Haziran 2024 emekli maaşı ödemeleri öne çekilecek. Sosyal güvenlik kurumu henüz tam takvimi açıklamadı ancak gelen bilgilere göre bayram ikramiyesi ile aynı tarihlerde Haziran 2024 maaş ödemelerinin de hesaplara geçeceği öğrenildi. Yani emekli maaşı alanlar bayram öncesinde Çifte ödeme alacak. Hem bayram ikramiyesi ödemeleri hem de Haziran 2024 maaş ödemeleri erkenden emeklinin IBAN numarasına yatırılacak. SGK‘dan detaylı takvim açıklandıktan sonra tam ödeme günlerini haberimizde bulabilirsiniz.