Gram altın 3500 TL olacak! Altın fiyatlarında Haziran ayında YER YERİNDEN oynayacak

Gram altın fiyatları 3500 TL olacak. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bomba altın tahminlerini açıkladı.

Gram altın 3500 TL olacak! Altın fiyatlarında Haziran ayında YER YERİNDEN oynayacak

Haziran ayinin başlamasıyla birlikte gram altın fiyatları da merakla takip ediliyor. Özellikle her dediği çıkan isimlerden olan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’in altın tahminleri merak ediliyor. Mayıs ayinin ters köşe yaptığını belirten ekonomist İslam Memiş, haziran ayı için yeni altın tahminlerini açıkladı. İslam memiş, gram altında 3500 TL seviyesi için tarihi duyurdu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından güncel altın fiyatları ve altın fiyatları tahminleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüş fiyatlarının mayıs ayında ciddi bir yükseliş içine girdiğini ve altını tahtından ettiğini belirten İslam Memiş, gram altında zirve tarihini de açıkladı. Altın fiyatlarının 3500 TL zirvesine ulaşacağını belirten ekonomist, Net tarih verdi.

MAYIS AYI GÜMÜŞ’ÜN AYI OLDU

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, mayıs ayı geniş bant aralığında bir belirsizlik ayı olduğunu söyledi. Mayıs ayinin altın fiyatları açısından sakin geçtiğini ancak gümüş fiyatlarının ciddi bir yükseliş içine girdiğini belirten İslam Memiş, durgun ve sakin seyr iki hafta daha devam edeceğini dile getirdi. Şu anda iç ve dış gelişmelerin yakından takip edildiğini de sözlerine ekleyen ekonomist, bu şekilde iki hafta daha Durgun bir süreç olacağını ardından da bayram tatili başlayacağını ifade etti.

gram-altin-3500-tl-olacak-altin-fiyatlarinda-haziran-ayinda-yer-yerinden-oynayacak.jpg

BORSA İSTANBUL’DA SON DURUM

Borsa İstanbul’da son durumu da değerlendiren İslam Memiş, mayıs ayinin son gününde borsa İstanbul’un 0.71’lik bir düşüş kaydederek ayı 10.409 puanda kapattığını hatırlattı. Borsada özellikle kurumsal şirketleri seçenlerin kazandığını belirten İslam Memiş, yılın ikinci yarısında ise profesyonel destek alanların kazançlı çıkacağını söyledi. Borsaya yeni girmeyi düşünenlerin bir kez daha düşünmesi gerektiğini de vurgulayan ekonomist, düşüş için masada 9400’e kadar bir seviye durduğunu söyledi.

DOLAR KURU NE OLACAK?

Dolar kurunun bu hafta yatay bir seyir izlediğini ve haftayı 32.21 TL seviyesinde kapattığını belirten ünlü ekonomist, doların bir yatırım aracı olmadığına dikkat çekti. Dolar yatırımının çok getiri sağlamadığını, ancak yatırım düşünenlerin 35 TL altına sarkmalar da Euro alabileceğini belirten ekonomist, Dolar ve avro kuru için FED’in faiz kararlarını beklemek gerektiğine dikkat çekti.

GRAM ALTIN O TARİHTE 3500 TL OLACAK

Gram altın tahminleri ile ilgili de konuşan ünlü ekonomist İslam Memiş, 2380 Dolar seviyelerine 16’nın gelmesinin muhtemel olduğunu dile getirdi. Gram altın fiyatlarının yıl boyunca ya da ikinci yarıda 3000 3500 TL seviyelerine yükselmesini beklediğini belirten ünlü ekonomist, temmuz ayında yeni dalgalanmalar olacağını ve Eylül ayında ise gram altında yeni zirveler geleceğini dile getirdi.