Gece yarısı 00.00'da DEV İNDİRİM geliyor! Araç sahiplerine bayram öncesi büyük müjde

Araç sahiplerine bayram öncesi büyük müjde geldi. Gece yarısı 00.00'da akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geliyor.

Gece yarısı 00.00'da DEV İNDİRİM geliyor! Araç sahiplerine bayram öncesi büyük müjde

Akaryakıt fiyatları güncelleniyor. Yaklaşan kurban bayramı öncesi şehir dışına çıkmayı düşünen araç sahipleri için büyük indirim sürprizi duyuruldu. LPG fiyatlarına Salı günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere dev indirim uygulanacak. Peki benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

Akaryakıt fiyatları, hem döviz kurlarındaki dalgalanmalar hem de hem de Brent petrol fiyatlarındaki değişikliklerle sürekli güncelleniyor. Son yıllarda sık sık zam haberleri ile gündem olan akaryakıt fiyatları bu defa indirim sürprizi ile gündeme geldi. Kurban bayramı öncesi araç sahiplerine nefes aldıracak akaryakıt indirimi duyuruldu. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye dev indirim geliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve indirim detayları…

BU GECE YARISI LPG’YE DEV İNDİRİM GELİYOR

Son dakika haberine göre araç sahiplerini sevindirecek yeni indirim müjdesi verildi. LPG fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere dev indirim geliyor. LPG’ye uygulanacak fiyat indirimi 1,08 TL olarak açıklandı. LPG fiyatları bu indirimle beraber gözle görülür şekilde düşmüş olacak.

gece-yarisi-00-00da-dev-indirim-geliyor-arac-sahiplerine-bayram-oncesi-buyuk-mujde-1.jpg

BENZİN VE MOTORİNE YENİ İNDİRİM VAR MI?

Peki benzin ve motorin fiyatlarına yeni indirim gelecek mi? Şu an için benzin ve motorin fiyatları ile ilgili bir indirim haberi verilmedi.

3 HAZİRAN 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

LPG indirimi öncesi 3 Haziran 2024 İstanbul güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu:

Motorin: 40.27 TL/litre

Benzin: 41.38 TL/litre

LPG: 21.19 TL/litre