Faizsiz 25.000 TL onaylandı! Bayram öncesi acil para lazımsa hemen bakın

Bayram öncesi acil nakit para lazım olanlar hemen baksın. Faizsiz 25.000 TL onaylandı. Hemen hesaplara yatıyor.

Faizsiz 25.000 TL onaylandı! Bayram öncesi acil para lazımsa hemen bakın

Kurban bayramı öncesinde acil para lazım diyenler hemen baksın. Eğer bankaların yüksek faiz oranları nedeniyle kredi çekmekten uzak duruyorsanız bu kampanya tam size göre. Çünkü sıfır faizli 25.000 TL nakit para veriliyor. Şartsız, şurtsuz, anında onaylı 25.000 TL faizsiz kredi kampanyasının detayları haberimizde…

Nakit paraya sıkışan, bayram öncesi harcamaları artan milyonlarca kişi için sürpriz bir haber geldi. İş Bankası, bayrama özel faizsiz kredi verecek. Üstelik başvurular İŞCEP uygulaması üzerinden hemen saniyeler içinde yapılabilecek. Peki İş Bankası faizsiz kredi şartları neler? İş Bankası İŞCEP faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde faizsiz kredi kampanyası başlattı. İŞCEP uygulaması üzerinden başvuru yapanlara tam 25.000 TL faizsiz kredi desteği sağlanacak. 36 aya kadar vadeli verilecek olan sıfır faizli kredi desteği veren banka, sadece müşterileri için böyle bir fırsat sunuyor. İş Bankası’nın yeni kampanyası için başvuru süreci başladı.

SIFIR FAİZLİ KREDİ ŞARTLARI

Sıfır faizli kredi başvurusu yapmak isteyenler için şartlar netlik kazandı. İş Bankası, sadece müşterileri için bu kampanyayı yapıyor. O nedenle e öncelikle İş Bankası hesabı açmanız gerekiyor. Bu işlemi de yine şubeye gitmeden dijital asistan aracılığıyla yapabilirsiniz. Kredi kullanmak için diğer şartlar ise 18 yaş üstü olmak, kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması, en az 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmak ve sabit bir ikametgahınızın olması.

BAŞVURULAR İÇİN SON 10 GÜN

Kurban Bayramı öncesi İş Bankası’nın faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 13 Haziran olarak açıklandı. İş Cep uygulaması üzerinden bu tarihe kadar başvuru işlemlerinizi yapabilir ve bayram öncesi nakit ihtiyacınızı faizsiz kredi kampanyası sayesinde daha kolay sağlayabilirsiniz.