FAİZ YOK! O banka 35.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi verecek

Sıfır faizli kredi arayanlar için bayram öncesi büyük fırsat geldi. O banka 35.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteğini duyurdu.

FAİZ YOK! O banka 35.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi verecek

Bankalar, müşterilerine cazip ve cömert faizsiz kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Özellikle kurban Bayramı’ndan önce vatandaşın nakit ihtiyacının arttığını farkında olan bankalardan yeni kampanyalar geliyor. Son dakika haberi de faizsiz kredi arayanlar için geldi. O banka faizsiz kredi limitlerini arttırdı, 35.000 TL’lik ihtiyaç kredisi sunmaya başladı. Peki hangi bankalar sıfır faizli kredi veriyor? Faizsiz kredi veren bankalar hangileri? İşte faizsiz kredi veren bankalar…

Merkez Bankası sıkılaştırma politikaları sonrasında ihtiyaç kredisi faiz oranları el yakmaya başladı. Artık bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar neredeyse aldıkları miktarının dört katını geri ödemek zorunda kalıyor. O sebeple de sıfır faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar son dönemlerde daha yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bir çok banka yeni müşterilerine özel olarak faizsiz kredi kampanyaları yapıyor. Hatta bazı bankalarda faizsiz kredi limitleri 35.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? Faizsiz ihtiyaç kredisi şartları neler?

10-bin-tl-bayram-yardimi-meclis-onay-muhrunu-basti-2.jpg

0 FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR

Bir çok banka özellikle yeni müşterileri için sıfır faizli kredi fırsatları sünüyor. Aralarında Akbank, garanti bankası, Finansbank, Enpara.com gibi bankalarında yer aldığı bir çok bankada 35.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği bulmak mümkün. Faizsiz kredi kampanyalarında genellikle vade sayısı altı ay olarak belirlendi. İşte faizsiz kredi veren bankalar:

Finansbank: 20.000 TL taksitli nakit avans üç ay vadeli olarak veriliyor. 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi ise altı aya kadar vadeli olarak sunuluyor. Yani Finansbank’tan 30.000 TL’ye kadar faizsiz kredi almak mümkün.

Akbank: yeni müşterilere özel faizsiz kredi kampanyası yapan Akbank, 20.000 TL’ye kadar nakit avans imkanı üç ay vadeli olarak sünüyor. Aynı zamanda sıfır faizli 20.000 TL kredi de yine üç ay vadeli olarak veriliyor.

Garanti Bankası: Garanti Bankası’nın faizsiz kredi miktarı 30.000 TL olarak belirlendi. Altı ay vadeli 10.000 TL’ye ihtiyaç kredisi sunan garanti Bankası 20.000 TL nakit avansı da üç ay vadeli olarak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası: Sıfır faizli kredi kampanyası yapan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası 25.000 TL üç ay vadeli taksitli nakit avans sağlıyor.

TEB: Türk ekonomi Bankası da yeni müşterilerine yönelik sıfır faizle 35.000 TL’lik ihtiyaç kredisi veriyor. Bu kredinin 10.000 TL’si altı ay vadeli ihtiyaç kredisi olarak kullanılırken 25.000 TL’si ise faizsiz nakit avans olarak kullanılıyor.

Denizbank: yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası yapan denizbank, 10.000 TL altı ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15.000 TL nakit avans olmak üzere toplam 25.000 TL veriyor.

Enpara.com: yeni müşterilerine özel faizsiz kredi desteği sunan Enpara.com 10.000 TL limitli krediyi altı ay vadeli olarak kullandırıyor.