Emekliyi Mest Edecek Ödeme Listesi! 15 Bin, 17 Bin 500, 18 Bin TL Bayram Öncesi Hesaplarda

Emekliye bayram öncesi sürpriz haberler geldi. Ek ödeme listesi belli oldu. Başvuru yapan emekliler, 15 bin, 17 bin 500, 18 bin TL ekstra ödeme alacak.

Emekliyi Mest Edecek Ödeme Listesi! 15 Bin, 17 Bin 500, 18 Bin TL Bayram Öncesi Hesaplarda

Kurban Bayramı yaklaşırken, nakit sıkıntısını düşünen emeklilere sürpriz haber geldi. Maaşa ek ödeme listesi açıklandı. Emekliler, başvuru yapmaları halinde bayram öncesi tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz ek ödeme alacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına yeni ek ödemeler var. Miktar ise maaşa göre değişiyor. Emekliye 15 bin, 17 bin 500, 18 bin TL ekstra ödeme detayları haberimizde…

16 milyon emekli için bayram öncesi ekstra ikramiye haberi geldi. Bayram ihtiyaçlarını kara kara düşünen emekliler bu habere çok sevinecek. Çünkü maaşa ek ödeme geliyor. Ancak başvuru için kısıtlı süre var. Hemen 10-11-12 Haziran’da başvurunuzu yapın ek ödeme alma şansını yakalayın. 4A 4B 4C emeklisi için yeni promosyon detayları haberimizde…

EMEKLİYE BAYRAM JESTİ ÖDEME VAR

Milyonlarca emekli için Kurban Bayramı öncesinde bayram jesti gibi ek ödeme imkanı bankalardan geldi. Özel bankalar maaş aralığına göre 15 bin, 17 bin 500, 18 bin TL ekstra ödeme yapıyor. Promosyon kampanyalarını güncelleyen bankalarda ek ödeme ve ek fırsatlar giderek artarken en yüksek promosyon veren bankalar da belli oldu.

4A 4B 4C emeklisine özel en yüksek promosyon veren bankalar, Akbank, ING Bank, Yapı Kredi ve Albaraka Türk oldu. Bu bankalar, ek koşulsuz 15.000 TL ek ödeme verirken fatura ödeme talimatı ya da kredi kartı kullanımı gibi ek koşulları da sağlayan emekliler için ödeme miktarı 17 bin 500, 18 bin TL’ye kadar yükseliyor.

emekliyi-mest-edecek-odeme-listesi-15-bin-17-bin-500-18-bin-tl-bayram-oncesi-hesaplarda.jpg

10-11-12 HAZİRAN’DA BAŞVURUNUZU YAPIN

Bayram öncesi promosyon almak isteyen emekliler için başvuruda sınırlı süre var. Çünkü, promosyon ödemeleri başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde hesaplara yansıyor. O nedenle de emeklilerin mutlaka başvuru işlemlerini 10-11-12 Haziran’da tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru yapmak ise son derece kolay. Seçtiğiniz özel bankanın mobil uygulamasından dijital asisten yardımı ile hemen yeni müşteri olabilir ya da TC kimlik kartınızla en yakın şubeye giderek başvuru yapabilirsiniz.

Bankaların tek şartı 3 yıllığına maaşınızı kendilerine taşımanız. Bu şartı yerine getiren emekliler, tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon alabiliyor.