Emekliye TC kimlikle toplu para verilecek! Bayram öncesi devlet destekli ödeme

Emekliye bayram öncesi toplu para müjdesi geldi. T.C kimlikle o kamu Bankasından hemen Toplu para verilecek.

Emekliye TC kimlikle toplu para verilecek! Bayram öncesi devlet destekli ödeme

Kurban Bayramı öncesi Ziraat Bankası emekliler için yeni bir emekli paketi hazırladı. T.C kimlikle başvuru yapan emekliye Toplu para ödemesi verilecek. Ziraat Bankası'nın yeni emekli paketinin şartları ve detayları da belli oldu. Ancak emeklilerin En geç 10 Haziran'da başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru süresini kaçırmadan işlemlerini tamamlayan emeklilere 50.000 TL'ye kadar toplu para ödemesi jet hızıyla yatıyor.

Emekli maaşı alan 16 milyon vatandaş Bayram ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankaların sağladığı ihtiyaç kredisi fırsatlarını araştırıyor. Emekliye en özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını veren bankalar kamu bankaları oluyor. Ziraat Bankası da yeni bir emeklilik paketi kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası'ndan maaş alan emeklilere bayram öncesi Toplu para verilecek. 50 bin TL'lik Yeni emekli paketine ilişkin tüm detaylar haberimizde…

ZİRAAT BANKASI'NDAN BAYRAMA ÖZEL EMEKLİ PAKETİ

Kurban Bayramına Kısa bir süre kala emeklinin nakit ihtiyacına yönelik kampanyalarda başladı. bu kampanyalardan birine Ziraat Bankası imza atıyor. Kurban bayramında artan nakit ihtiyacına destek olmak isteyen Ziraat Bankası, Yeni emekli paketi kapsamında tam 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi veriyor. sadece emekliye yönelik olarak hazırlanan ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli olarak sunuluyor Üstelik emekliler 3 ay ödeme erteleme seçeneklerinden de yararlanabiliyor.

EN GEÇ 10 HAZİRAN'DA BAŞVURU YAPIN

Ziraat Bankası emekli kredisi kampanyasına başvurular başladı. T.C kimlikle Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası mobil uygulamasından ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ancak başvuru için kısıtlı süre var. En geç 10 Haziran'a kadar başvuru yapmak gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PAKETİ ŞARTLARI

Ziraat Bankası emekli paketi kapsamında emekli kredisi kullanmak isteyenlerin mutlaka bankanın müşterisi olmaları gerekiyor. Ziraat Bankası bu şartla 50.000 TL Kredi kullandırıyor. Ayrıca emeklilerin bankalara gecikmiş borcunun bulunmaması ve kara listede olmamaları da aranan şartlar arasında.

Şartları Taşıyan emekliler T.C kimlik kartı ile birlikte en yakın Ziraat şubesine giderek ya da Ziraat Bankası'nın mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak başvuru işlemlerini tamamlayabilir. Başvuru onaylanan emekliler ödemelerini de aynı gün içinde alıyor.