Emeklilere destek yağacak! Market, kira, su faturası yardımı MÜJDELER peş peşe geldi

Emekli vatandaşların yaşam şartlarını daha iyi bir seviyeye getirmek ve yüklerini bir nebze olsun hafifletmek için destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Belediyeler de emekliler için en iyisini düşünerek destekte bulunmak için çalışma yapıyor.

Emeklilere destek yağacak! Market, kira, su faturası yardımı MÜJDELER peş peşe geldi

Emekli vatandaşlara sunulacak olan desteklerle ilgili gündemdeki tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca emeklinin artan masraflara karşı bir nebze olsun rahatlaması ve yaşam şartlarının daha iyi bir hal alabilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Haziran ayının ortalarında da belediyelerden emeklilere yönelik desteklerle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Maddi yüklerinin bir nebze olsun hafifletilebilmesi amaçlanan emekli vatandaşlara yönelik yapılabilecek her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Bu yönde güzel bir haber de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. İşte detaylar…

EMEKLİLERİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK DESTEK MÜJDESİ

Artan giderler ve hayat pahalılığı karşısında emekli vatandaşların yükünün bir nebze olsun azaltılması için peş peşe destek açıklamaları geliyor. Emeklilerin rahat bir nefes alabilmesi için en iyisi düşünülürken yurt genelindeki farklı belediyeler de emekliler için kolları sıvadı. Haziran ayının ilk günlerinden bu yana gerek sosyal medyadan gerekse internet sitelerinden duyurular yayınlayarak emeklilere yönelik desteklerle ilgili bilgilendirmede bulunan belediyelerin güncel destek projeleri yakından takip ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de emekli vatandaşlara sağlanacak olan destekle ilgili duyuru geldi. Bu kapsamda emeklilere su faturası, kira desteği ve market desteği sağlanacak.

emeklilere-destek-yagacak-market-kira-su-faturasi-yardimi-mujdeler-pes-pese-geldi.jpg

EMEKLİ DAYANIŞMA KARTI UYGULAMASI

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yönelik destekler sürüyor. Daha önce duyurulan Anne Kartı’nın ardından Emekli Dayanışma Kartı da devreye alındı. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen emekli vatandaşlara İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kira, su faturası ve market desteği sağlanacak. Hazırlanan söz konusu kartlar İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından emekli vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu destek kapsamında ilk etapta su faturası desteği faaliyete geçti. İhtiyaç sahibi olan emekli vatandaşlara en kısa sürede market ve kira desteği de sunulacağı belirtiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden desteklerle ilgili duyuru yayınlandı. Öte yandan ülke genelinde de farklı şehirlerde yaşayan emeklilere belediyelerin sunduğu güncel destekler yakından takip ediliyor. Emeklilere yönelik desteklerle ilgili bilgilendirmeler belediyelerin resmi internet sitesi veya sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularda yer alıyor.