Emeklilere 50 bin TL Kurban Bayramı desteği! Tek seferde hesaplarda olacak

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Ramazan Bayramı’nın ardından Kurban Bayramı’nın idrak edileceği tarih merak edilirken emeklilere bayram erken geldi. Yaşam şartları giderek zorlaşan emeklilerin yüzünü güldürecek haber PTT’den geldi.

Emeklilere 50 bin TL Kurban Bayramı desteği! Tek seferde hesaplarda olacak

Kurban Bayramına yaklaşık bir ay kadar bir zaman kaldı. Bayram yaklaşırken emeklilerin de gözü ve kulağı bankaların sunduğu promosyon ve kredi avantajlarında olmaya devam ediyor. Yaklaşan bayramla beraber artan masraflar ve bayram alışverişleri emeklilerin cebini bir hayli zorlarken yüzleri güldürecek haber PTT’den geldi. PTT, emekli vatandaşlara özel Kurban Bayramı desteği niteliğinde 50 bin TL kredi verecek. Milyonlarca emeklinin merak ettiği kredi ile ilgili detaylar haberimizde…

EMEKLİYE BAYRAMI ERKEN GETİREN HABER

Milyonlarca emekli, son dönemdeki fiyat artışlarından dolayı nakit paraya ihtiyaç duyabiliyor. Özellikle de yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte emeklilerin nakit ihtiyacı da artıyor. Kurban Bayramı’nda bayram alışverişine çıkacaklar, evin ihtiyaçlarını karşılayacaklar, torunlarına bayram harçlığı vermek isteyenler nakit ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm arıyor. Emeklilere bayramı erkenden getiren müjdeyi PTT verdi. PTT’den emeklilerin cebini rahatlatacak 50 bin TL kredi fırsatı geldi.

emeklilere-50-bin-tl-kurban-bayrami-destegi-tek-seferde-hesaplarda-olacak.jpg

EMEKLİYE EK DESTEK

Bilindiği gibi emekli vatandaşlara Ramazan ve Kurban Bayramlarında olmak üzere yılda iki kez 3 bin TL tutarında bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu tutar alınana kararlara göre artabiliyor. Emeklilere Kurban Bayramı öncesinde de 3 bin TL tutarında bayram ikramiyesi ödenecek. Maaşları ile birlikte bayram ikramiyelerini de alacak olan emeklilere zaman zaman ek ödeme desteği müjdesi e gelebiliyor. Emeklileri sevindiren haber PTT’den geldi. PTT, emekli vatandaşlara ek gelir desteği niteliğinde Kurban Bayramı desteği sunuyor. PTT, Aktif Bank aracılığı ile emekli vatandaşlara özel düşük faizli 50 bin TL kredi imkanı sunuyor. Bu kredi imkanından yararlanmak isteyen emekliler için kefil ve şart yok. Bu kredi yüzde 3,19 faiz oranıyla verilecek. Bu kapsamda 12 ay vadeli 50 bin TL kredi çeken emekli vatandaşlar, aylık 4 bin 862 TL kredi geri ödemesi yapacak. Aktif Bank’tan da bu özel kredi desteği ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada; ‘Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize kefilsiz, şartsız SMS ile PTT’den emekli kredi!’ denildi. Maaşını PTT iş yerlerinden alan emekliler PTT şubelerine gitmeden kolayca kredi alabilecekler. Bunun için PTT boşluk T.C. Kimlik Numaranızı yazarak 3050’ye SMS gönderebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında emekli krediniz hesabınıza yatırılacaktır.