Emekli maaşlarının asgari ücret seviyesine çıkarılması gündemi! Özgür Özel bizzat iletmiş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme gerçekleştirmişti. Özel’in bu temaslarında emekli maaşlarını da gündemine aldığı öğrenildi.

Emekli maaşlarının asgari ücret seviyesine çıkarılması gündemi! Özgür Özel bizzat iletmiş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme uzun süre siyaset manşetlerinde yer bulmuştu. Bu görüşme sonrasında Özel’in MHP lideri Bahçeli’ye yaptığı ziyarette çok konuşulmuştu. Liderler görüşmesi gündemde yer almaya devam ederken CHP lideri Özel’in her iki liderle de yaptığı görüşmede emeklilerin heyecanla beklediği talebi gündeme taşıdığı öğrenildi.

EMEKLİ MAAŞLARININ ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇIKARILMASI TALEBİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milyonlarca emeklinin maaşları için heyecanla beklediği taleplerine değindi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde de MHP Genel Başkanı Bahçeli ziyaretinde de bu talebi dile getirdiğini belirtti. Görüştüğü bütün siyasilere bu konudan bahsettiğini söyleyen Özel, ‘Bu işin siyaseti yok kardeşim’ dedi.

emekli-maaslarinin-asgari-ucret-seviyesine-cikarilmasi-gundemi-ozgur-ozel-bizzat-iletmis-001.jpg

ÖZGÜR ÖZEL: EL ELE VERECEĞİZ

Emekli vatandaşların mağduriyetlerinden ve taleplerinden bahseden CHP lideri Özel, görüştüğü tüm siyasi partilere bu konudan bahsettiğini belirtti ve emeklilerin taleplerini bir kez daha dillendirdi. Geçtiğimiz günlerdeki önemli temaslarından bahseden Özel, ‘Cumhurbaşkanımızla da konuşurken söyledim, Devlet Bey’e de söyledim. Görüştüğüm bütün siyasilere söylüyorum. Bu işin siyaseti yok kardeşim. El ele vereceğiz, emeklinin maaşını önce asgari ücrete çıkaracağız.’ dedi.

emekli-maaslarinin-asgari-ucret-seviyesine-cikarilmasi-gundemi-ozgur-ozel-bizzat-iletmis-002.jpg

BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ ÇAĞRISI

Emekli maaşlarını gündeminde tutmaya devam eden Özel, 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan’da düzenlenecek olan ‘Büyük Emekli Mitingi’ni hatırlattı ve herkesi bu mitinge katılmaya davet etti. Büyük Emekli Mitingi için çağrıda bulunan Özel, ‘Kim hak arıyorsa yanında olacağız. Gün gelecek emeklilerle gün gelecek öğretmenlerle gün gelecek çiftçilerle gün gelecek esnafla gün gelecek vergide adalet mitinginde meydanlarda hep beraber olacağız.’ ifadelerini kullandı.