Emekli Maaşını 17-18-19 Mayıs'ta Alanlar Dikkat! En Az 12000 TL Ek Para İle Yatacak

Son dakika haberi… 17-18-19 Mayıs’ta emekli maaşı alanlara önemli sürpriz var. Maaşa ek En az 12000 TL ödeme yatacak.

Emekli Maaşını 17-18-19 Mayıs'ta Alanlar Dikkat! En Az 12000 TL Ek Para İle Yatacak

Milyonlarca emekli için yarın büyük gün. Mayıs ayı emekli maaşı ödemeleri başlıyor. Emekliler, IBAN numaraları üzerinden emekli tahsis no son hanesine göre maaş ödemelerini alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisi için emekli maaşı Mayıs ayı ödeme tarihleri 17-28 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Ama bir de sürpriz haber geldi. Emeklilere maaşa ek ödeme müjdesi var. En az 12.000 TL’lik ek para ödemesi TBMM onayı ile emeklinin IBAN numarasına yatacak. İşte emeklileri bekleyen yeni ödeme ve detaylar…

Emekli Maaşını 17-18-19 Mayıs'ta Alanlar Dikkat! En Az 12000 TL Ek Para İle Yatacak.

SSK ve Bağkur emeklisi için Son dakika haberi geldi. Emekli maaşı Mayıs ayı ödemeleri yarından itibaren başlıyor. Emekli tahsis no sonuna göre yapılacak olan ödemeler 28 Mayıs’a kadar sürecek. Ayrıca emekliler için bir de sürpriz haber var. 17-18-19 Mayıs’ta emekli maaşı alanlara ek para yatacak. İşte detaylar…

EMEKLİ MAAŞINI 17-18-19 MAYIS’TA ALANLARA EK PARA SÜRPRİZİ

17-18-19 Mayıs’ta emekli maaşı alan SSK ve Bağ-Kur emeklisi için ek para sürprizi var. Milyonlarca emekliye maaşa ek ödeme yatacak. Ödemeyi yapacak bankalar ise kamu bankaları oldu. SSK, Bağ-Kur, Memur emeklisi için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ta yeni promosyon imkanı başladı. 3 kamu bankası, emeklilere 12.000 TL’ye kadar tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz maaş promosyonu veriyor. Tek bir başvuru yetiyor, ödeme hemen IBAN’a geçiyor.

EN AZ 12000 TL EK PARA HESPLARA YATACAK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın yeni promosyon ücretleri Mart ayında belirlenmişti. Emeklilere maaşa ek en az 12.000 TL ek para yatacak. Emekli maaşını kamu bankalarına taşıyanlar ve 3 yıl boyunca da buradan alma taahhüdü verenler ek para ödemesinden hemen yararlanacak. Tüm kamu bankaları aynı şartlarda promosyon ödemesi yapacak.

BAŞVURU İÇİN ŞUBE ŞARTI YOK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, artık şubeye gitmeden promosyon ödemesi alabiliyor. Yani kolay ve pratik başvuru imkanı ile kamu bankalarının promosyon ücretlerinden faydalanmak mümkün. Hemen siz de maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a taşıyın Mayıs bitmeden cazip promosyon ve hızlı kedi fırsatlarını değerlendirin.