Emekli maaşı alanlara Mayıs bitmeden İLAVE ödeme! Acele edin, başvurun

Emekliye müjde sabah saatlerinde geldi. Mayıs ayı bitmeden 31 bin TL'lik ilave ödeme yapılacak. Başvuru yapmak için acele edin çünkü son tarih 31 Mayıs.

Emekli maaşı alanlara Mayıs bitmeden İLAVE ödeme! Acele edin, başvurun

Emekli maaşı alanlara Mayıs bitmeden İLAVE ödeme! Acele edin, başvurun!

Emekliye Kurban Bayramı öncesinde ekstra ödeme sürprizi geldi. Mayıs ayı emekliler için adeta ilave ödemelerle şenlik havasında geçerken Kurban Bayramı öncesinde de yeni bir sürpriz ödeme fırsatı sunuluyor. SSK ve bağ-kur emeklisi için bayram öncesinde yapılacak ek ödeme miktarı açıklandı. Emeklilere cazip teklifler sunan bankalar rekor promosyon verecek. Özellikle bir bankada promosyon miktarı 31 bin TL'ye kadar ulaştı. 31 Mayıs'a kadar başvurusunu yapacak olan emekliler ödeme almaya hak kazanacak. Yeni promosyon ödemesi için geç kalmayın başvurunuzu Bayram öncesinde tamamlayarak bayramda rahat bir nefes alın. İşte Emekliye rekor promosyon veren o banka ve başvuru şartları…

EMEKLİYE 31.000 ÖDEME YAPILACAK

Emekli maaşı alanlar için bankaların mayıs ayı promosyon fırsatları devam ediyor. SSK bağ-kur 4C ayrımı olmadan emekli olan tüm vatandaşlar başvurularını yaparak 3 yıllığına maaşlarını taşıyıp promosyon desteğinden yararlanabiliyor. Yeni promosyon fırsatı ise Albaraka Türk'ten geldi. Bayram öncesi kampanyasını güncelleyen Albaraka Türk Bankası, tüm emeklilere 31 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Başvuru şartları da oldukça kolay.

emekli-maasi-alanlara-mayis-bitmeden-ilave-odeme-acele-edin-basvurun.jpg

EMEKLİLER MAAŞINI TAŞIYARAK ALABİLİYOR

SSK bağ-kur 4c emeklisi için yepyeni bir promosyon kampanyasına imza atan Albaraka Türk, maaşını taşıyan emeklilere doğrudan 16.000 TL'lik ek koşulsuz promosyon desteği veriyor. Bunun yanı sıra emekliler nakit ihtiyaçları olmaları halinde bankadan 10.000 TL'ye kadar da faizsiz kredi alma hakkına sahip oluyor. Yani Albaraka Türk'ün emekliler için çifte kampanyası var. Bayram öncesi verilen toplam ödeme miktarıysa 31.000 TL'ye kadar ulaşıyor.

BAŞVURU İÇİN ACELE EDİN

Albaraka Türk'ün yeni promosyon kampanyasını değerlendirmek emekli promosyonu almak istiyorsanız başvuru için acele etmenizde fayda var. 31 Mayıs'a kadar kabul edilecek olan başvurularınızı mobil bankacılık ve internet bankacılığı ya da şubelerden yapabilirsiniz. Dek promosyon fırsatını kaçırmak istemeyen emekliler Bayram öncesinde sadece 3 yıllık taahhüt karşılığında ödeme almaya hak kazanacak.