Dolar ve Altın Ters Köşe Yapacak! Felaket Tellalı Selçuk Geçer Büyük Çöküş Tarihini Verdi

Dolar ve altın piyasası son durum merak ediliyordu. Selçuk Geçer’den dolar altın ve Bitcoin yorumları geldi.

Dolar ve Altın Ters Köşe Yapacak! Felaket Tellalı Selçuk Geçer Büyük Çöküş Tarihini Verdi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yarın Mayıs ayı faiz kararını açıklayacak. Faiz kararı öncesi dolar altın ve Bitcoin yorumları da merakla Takip ediliyor. Ünlü Ekonomist Selçuk geçer Herkesin beklediği piyasa yorumlarını açıkladı. Büyük ters köşe tarihini veren Selçuk geçer yatırımcıyı uyardı.

Felaket tellalı Selçuk Geçer’den yine yatırımcıyı şoke edecek piyasa yorumları geldi. Altın dolar ve Bitcoin biriktirenler için uyarılarda bulunan Selçuk geçer, önümüzdeki günlerde büyük ters köşenin geleceğini söyledi. Piyasalar, hem Türkiye'nin iç gelişmelerinden hem de küresel gelişmelerden hızla etkileniyor. Son olarak İran Cumhurbaşkanı reisi bir helikopter kazasında Hayatını kaybetmişti. Bir yandan da Ortadoğu'da gerilim tırmanmaya devam ederken yatırımcılar altın ve dolar piyasasında neler olacak sorusuna yanıt arıyordu. Ekonomist Selçuk geçer herkesin Merak ettiği o sorulara yanıt verdi.

PİYASALARDA DALGALI SEYİR DEVAM EDİYOR

Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerle birlikte piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist Selçuk geçer, Yaşanan bu gelişmeler ve Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde piyasaları yeniden değerlendirdi. Altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişin tersine dönebileceğini belirten Selçuk geçer, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

SELÇUK GEÇER ALTIN VE DOLAR YORUMU SON DAKİKA

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer YouTube kanalından çektiği video ile yatırımcılara yön vermeye devam ediyor. Altın ve dolar fiyatları ile ilgili yorumlarını belirten Selçuk geçer, ons Altın fiyatlarının 2000 dolar seviyelerine kadar düşebileceğini belirtti. Önümüzdeki günlerde alınacak faiz kararlarının Altın fiyatlarını etkileyeceğini belirten Selçuk geçer, yatırımcıların temkinli davranması gerektiğini vurguladı.

Dolar kuru ile ilgili de konuşan ünlü Ekonomist Selçuk geçer, hükümetin gerekli ve doğru adımları atmaması durumunda dolar kurunun bir anda 100 TL seviyelerine çıkabileceğini söyledi. Özellikle Bitcoin yatırımcılarını uyaran ünlü Ekonomist, ABD Merkez Bankası FED tarafından atılan adımlar nedeniyle Bitcoin piyasasında hızlı çöküşlerin olabileceğini dile getirdi.

NOT: Bu haber bilgilendirme amaçlı yazılmış olup Selçuk Geçer’in YouTube kanalındaki açıklamalarından derlenmiştir. Haberimiz yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.