Devlet destekli 400.000 TL konut kredisi! Kamu bankasından ayda 3.454 TL taksitle verilecek

Ev sahibi olmak isteyenler için müthiş fırsat. Kamu bankası duyurdu, devlet destekli 400 bin TL konut kredisi verilecek. Aylık taksit miktarı sadece 3.454 TL.

Devlet destekli 400.000 TL konut kredisi! Kamu bankasından ayda 3.454 TL taksitle verilecek

Devlet destekli 400.000 TL konut kredisi! Kamu bankasından ayda 3.454 TL taksitle verilecek!

Devlet destekli düşük faizli konut kredisi kampanyası Ziraat Bankası'ndan geldi. Ev sahibi olma hayali kuranları için tam 400 bin TL'lik kredi paketi Hazırlandı. Konut kredisi kullanmak isteyenler aylık çok Düşük miktarda taksit ödeyerek Kredi alabilecek. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı çok daha erişebilir hale getiriyor. İşte Ziraat Bankası'nın yeni konut kredisi kampanyası ve başvuru şartları…

Ekonomi yönetimi tarafından alınan parasal sıkılaşma politikaları sonrası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan da peş peşe faiz artışı kararı gelmişti. Bu durum konut kredisi kampanyalarını da etkiledi. Artık düşük faizli konut kredisi bulmak ve kullanmak neredeyse imkansız hale gelirken kamu bankalarından Ziraat Bankası çok cazip bir Kampanyayı duyurdu. Daha uygun koşullarda Kredi arayışı içinde olan vatandaşlara Ziraat Bankası'ndan düşük faizli 400 bin TL konut kredisi kampanyası geldi. Yeni kampanya ile birlikte milyonlarca kişi ev sahibi olacak. Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyasının detayları haberimizde…

ZİRAAT BANKASI 400 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİYOR

Ziraat Bankası'nın yeni konut kredisi kampanyası ortak Kredi oluyor. Bu kampanya ile birden fazla kişi ortak gelir beyanında bulunuyor ve daha yüksek tutarlarda olan Kredi daha düşük taksitlerle ödenebiliyor.

Ortak konut kredisinde en az iki kişi en fazla 5 kişi bir araya gelebiliyor. Bu yöntem sayesinde kredi taksitleri bölünüyor Böylelikle bireylerin ödeme miktarı da önemli ölçüde azalmış oluyor.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KREDİ ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası tarafından hazırlanan 400 bin TL'lik konut kredisi paketinde faiz oranı yüzde 4.29 olarak belirlendi. 120 ay vadeli olarak verilen kredi 5 kişinin Ortaklaşa bir araya gelmesiyle birlikte aylık ödeme miktarı 3454 TL taksitli olacak şekilde hesaplandı.

BAŞVURU ŞARTLARI VE GEREKLİ EVRAKLAR

Ziraat Bankası'nda hazırladığı ortak konut kredisi kampanyasına katılmak isteyenlerin dikkat etmeleri gerekenler de belli oldu. Başvuru yapmak için öncelikle düzenli gelir sahibi olmak gerekiyor. Aynı zamanda satın alınacak evin tapusu da olmalı. Bu belgeleri ve şartları taşıyanlar Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla bizzat başvuru yapabilir.