Cumhurbaşkanı ONAYLADI! Emekliye 15.000 TL EK ÖDEME Olacak

Cumhurbaşkanı onayı ile bayramdan önce emekliye ek ödeme olacak. 15.000 TL ek ödeme için detaylar belli oldu.

Cumhurbaşkanı ONAYLADI! Emekliye 15.000 TL EK ÖDEME Olacak

Emekli maaşı alanlar için Kurban Bayramı öncesi ek ödeme fırsatları gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli açlık sınırının altında büyük bir geçim sıkıntısı yaşıyor. O sebeple de bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Fakat emeklilik sevindirecek güzel bir haber geldi. Cumhurbaşkanı onayı ile bayramdan önce emeklilere ek ödeme fırsatı sunulacak. ek ödeme miktarı ise 15.000 TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yapan emekliler ek para fırsatından hemen faydalanabilecek. Şubesi ve pratik başvuru ile bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak isterseniz işte bankaların ek para fırsatları…

cumhurbaskani-onayladi-emekliye-15-000-tl-ek-odeme-olacak-1.jpg

EMEKLİLER İÇİN EK PARA DESTEĞİ

Kurban Bayramı’nda emeklilerin nakit ihtiyacı son derece yüksek ve her geçen gün de artmaya devam ediyor. Devlet emeklilere bayram ikramiyesi veriyor ancak 3000 TL olan emekli bayram ikramiyesi miktarı da ne yazık ki nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yeterli gelmiyor.

Artık bayrama sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bankalara emekliler için çok önemli bir talimat gitti. Emekli maaşı alanlar, ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank‘a başvuru yapmaları durumunda ek para alma fırsatına sahip olacak.

15.000 TL’YE KADAR FAİZSİZ NAKİT AVANS

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine harekete geçen kamu bankaları emeklilere 15.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans fırsatı sünüyor. SSK bağ-kur ya da 4C emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Tüm emekliler faizsiz nakit avans alma şansına sahip oluyor. Üstelik ödeme altı ay vadeli olarak yapılabiliyor. Yani emekli maaşı alanlar, banka borcuna girmeden, faiz yükünün altında olmadan bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılama şansına sahip oluyor.

cumhurbaskani-onayladi-emekliye-15-000-tl-ek-odeme-olacak-2.jpg

ATM‘DEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla sunulacak olan faizsiz nakit avans imkanları için başvuru işlemlerini şubeye gitmeden ATM aracılığıyla kolaylıkla yapabilirsiniz. Eğer bu bankalardan birinin müşterisi iseniz sadece bankamatik kartını ATM‘ye takmanız ve buradan faizsiz nakit avans kullanmak istiyorum butonuna tıklamanız yeterli olacak. Anında onaylı faizsiz nakit avans veren devlet bankaları, aynı zamanda bayram öncesi ihtiyaçlarınız için düşük faizli bayram kredisini de onaylıyor. Nakit ihtiyaçlarınız kamu bankaları sayesinde hem pratik hem de kolay bir şekilde karşılanıyor.