Çiftçilere Destek Ödemesi! Sevindirici Haber Açıklandı

Milyonlarca çiftçiye sevindirici haber geldi. Destek ödemesi için son başvuru tarihi açıklandı.

Çiftçilere Destek Ödemesi! Sevindirici Haber Açıklandı

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri Haziran 2024 takvimi belli oldu. Tarım ve orman bakanlığı, Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ayda belirlenen takvim doğrultusunda çiftçilerin hesabına destek ödemesi aktaracak. Peki tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçilere tarımsal destek ödemesi son başvuru tarihi ne?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin desteklenmesi amacıyla belirli şartlar doğrultusunda tarımsal destek ödemeleri yatırılıyor. Düzenli olarak yapılan tarımsal destek ödemesi ile ilgili Bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni açıklama yapıldı. Peki Haziran ayı tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak?

TARIMSAL DESTEK ÖDEMESİ SON DAKİKA

Tarımsal destek ödemeleri ile ilgili yeni bilgiler Çiftçiler ve üreticiler tarafından yakından takip ediliyor. Çeşitli destek paketleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan tarımsal destek ödemeleri il müdürlükleri tarafından da farklı tarihlerde veriliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Önceki dönemlerde olduğu gibi Haziran ayında daha Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Çiftçilere tarımsal destek ödemesi verilecek. Farklı yardım programları kapsamında verilen tarımsal destek ödemelerine ilişkin Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaptı. Nevşehir'de sertifikalı tohum kullanım desteği almak için başvuru yapmak isteyen üreticilerin en geç 31 Temmuz'a kadar başvuru yapmaları istendi. Başvuru takvimi sonuçlandıktan sonra tarımsal destek ödemeleri ile ilgili takvimde yine İl Müdürlüğü tarafından açıklanacak.