ATM para çekme limiti güncellendi! Bankalar yeni rakamı duyurdu

ATM’lerde para çekme limitine güncelleme geldi. Tam 15 banka yeni rakamı duyururken vatandaşlar ise yeni para çekme limitinin tutarını merak ediyor. ATM’lerde para çekme limitinin yetersiz kaldığı tartışmaları başlamıştı.

ATM para çekme limiti güncellendi! Bankalar yeni rakamı duyurdu

Kurban Bayramı’nda yetersiz kalan para çekme limiti beraberinde tartışmaları da getirmişti. Bayramda ATM’lerden para çekme limiti yetersiz kalırken vatandaşlar da bu konuyu tartışmaya başlamıştı. Bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ATM’lerde para çekme limitine yeni bir güncelleme geldi. Tam 15 banka, para çekme limitinin güncel tutarını duyurdu. İşte ATM’den para çekme limitinin güncel tutarı ve merak edilen tüm detaylar…

ATM’DEN NAKİT PARA ÇEKME LİMİTİ GÜNCELLENDİ

Bankalar, ATM’den nakit para çekme limitinde yeni bir güncellemeye gitti. Kurban Bayramı’nda ATM’den para çekme limiti ile ilgili sorun yaşanmış ve limitin yetersiz kalması sebebiyle tartışma başlamıştı. Tartışmalar sonrasında limitlere yeni bir güncelleme geldi. Bankalar, ATM’den nakit çekim limitinde güncellemeye gitti. Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında tam 15 banka limit artırımına gitti ve günlük para çekme tutarını güncelledi.

atm-para-cekme-limiti-guncellendi-bankalar-yeni-rakami-duyurdu.jpg

GÜNLÜK PARA ÇEKME TUTARI 20 BİN TL’YE YÜKSELTİLDİ

Yeni uygulama ile birlikte vatandaşlar da günlük para çekme limitinin güncel halini merak etmeye başladı. Tam 15 banka, limit artırımına giderek günlük nakit para çekme tutarını 20 bin TL’ye kadar yükseltti. Yeni uygulama sonrasında banka müşterileri de banka şubesine gitmeye gerek kalmadan daha yüksek tutarda nakit para çekimi yapabilecek.

atm-para-cekme-limiti-guncellendi-bankalar-yeni-rakami-duyurdu-001.jpg

BANKALARIN GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİ

Uygulamadaki güncellemenin ardından bankaların günlük para çekme limiti de araştırılmaya başlandı. Bankaların günlük nakit para çekme limiti şöyle;

- İş BANKASI: Toplam 15 bin TL

- QNB Finansbank: Toplam 20 bin TL

- Yapı Kredi: Toplam 15 bin TL

- ING: Toplam 20 bin TL

- Vakıfbank: Toplam 25 bin TL

- Garanti BBVA: Toplam 20 bin TL

- TEB: Toplam 15 bin TL

- Fibabanka: Toplam 20 bin TL

- Kuveyt Türk: Toplam 30 bin TL

- Akbank: Toplam 10 bin TL

- Ziraat Bankası: Toplam 15 bin TL

- Denizbank: Toplam 12.500 TL

- Halkbank: Toplam 15 bin TL