Asgari ücrete ZAM sinyali geldi! Ara zam için umut yeşerten açıklama herkesi heyecanlandırdı

Asgari ücrete ara zam olacak mı, asgari ücrette Temmuz ayında artış var mı, yok mu soruları gündemde yer almaya devam ederken ara zamma dair umutları yeşerten bir açıklama geldi. Bu açıklama herkesi heyecanlandırdı.

Asgari ücrete ZAM sinyali geldi! Ara zam için umut yeşerten açıklama herkesi heyecanlandırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonların heyecanla beklediği asgari ücrete ara zam konusuna değindi. Temmuz ayında beklenen ara zam gelecek mi, asgari ücret Temmuz ayında artırılacak mı, ara zam yapılacak mı soruları gündemdeki yerini korumaya devam ederken milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı Temmuz ayına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan daha önce bu konu hakkında açıklama yapmış ve asgari ücrete ara zam yapılmayacağını söyleyerek ara zamma kapıları kapatmıştı. MHP lideri Bahçeli, asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıyı sağlarız diyerek heyecanlandırdı.

ZAM SİNYALİ GELDİ

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın gündeminde ara zam var. Bu yıl Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı, ara zam olur mu olmaz mı soruları gündemdeki yerini korurken gözler yapılan açıklamalara çevrildi. Asgari ücrete zam ile ilgili açıklamalar ve son dakika duyuruları yakından takip ediliyor. Bu konuyla ilgili bir açıklama da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. Asgari ücret zammı konusunda konuşan Bahçeli, ‘Biz gerekli katkıları sağlarız’ diyerek sinyali verdi.

asgari-ucrete-zam-sinyali-geldi-ara-zam-icin-umut-yeserten-aciklama-herkesi-heyecanlandirdi.jpg

AÇIKLAMASI HEYECANLANDIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeminde asgari ücret vardı. Daha önce bu konuyla ilgili soru yöneltilen Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam konusunda net konuşmuş ve ara zamma kapıları kapamıştı. Milyonlarca asgari ücretli ara zammın akıbetini merak ederken Temmuz ayı için umutlu bekleyiş sürüyor. MHP lideri Devlet Bahçeli de bu konuyu ele aldı ve asgari ücretle çalışan vatandaşları heyecanlandıran bir mesaj verdi. Asgari ücretle çalışan vatandaşların refah seviyesini yükseltmenin her insanın asli görevi olması gerektiğini söyleyen Bahçeli, ‘Buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız’ dedi. Daha önce Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmış ve asgari ücretli çalışanların ara zam beklentisi bu yıl da devam etmişti. Ancak Bakan Vedat Işıkhan, 2024 yılının Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmayacağını söylemiş ve ‘Temmuz’da ara zam yok. Başta nasıl karar alındıysa süreç öyle işleyecek. Asgari ücrete ara zam düşünmüyoruz.’ demişti.