Altın Kahini “Sürpriz” Diyerek Duyurdu! Beklemeden Hemen Satın

Altın kahini İslam Memiş, yatırımcılara yeni uyarılarda bulundu. Sürpriz diyerek o yatırım aracını işaret eden İslam Memiş, hemen elden çıkarılması gerektiğini söyledi.

Altın Kahini “Sürpriz” Diyerek Duyurdu! Beklemeden Hemen Satın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalara dair yeni değerlendirmelerini açıkladı. Yatırımcıya sürpriz bir uyarı yapan İslam Memiş, acilen satılması gereken yatırım aracını açıkladı. Peki Altın fiyatları ne olacak? Altında Yükseliş Sürecek mi? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten son dakika açıklamaları haberimizde…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara son dakika uyarılarında bulundu. Piyasalarda herhangi bir kırılma olmadığını hatırlatan İslam Memiş manipülasyona karşı dikkatli olunmasını istedi. Yatırımcıların borsa altın ve döviz kurlarında yönü merakla takip ettiğini belirten ünlü Ekonomist, özellikle Mayıs ve Haziran aylarında Manipülasyon piyasası oluşabileceğini dile getirdi. Piyasanın mayıs haziran döneminde bir dinlenme modunda olacağını da sözlerine ekleyen Ekonomist, Merkez bankalarının kontrolünde bir süreç yaşanacağını ifade etti.

PİYASALARDA DALGALI BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Altın ve para piyasaları o zaman İslam Memiş Mayıs ve Haziran aylarında tüm piyasalarda dalgalı bir süreç olacağını söyledi. Borsa İstanbul için tahmininin 10.500 puan olduğunu söyleyen Ekonomist, ons altında 23504 dolar, gram altında ise 2460 TL aralığını takip edeceğini ifade etti. Bir yön belirsizliği olduğunu ancak yatırımcının paniğe kapılmaması gerektiğini de vurgulayan ekonomik, mayıs haziran ayının böyle geçeceğini ancak sonrasında yeniden yükselişin başlayacağını dile getirdi.

ALTIN SAHİPLERİ İÇİN ÖNEMLİ UYARI

Ünlü ekonomist İslam Memiş elinde Altını olanlar İçinde önemli ve sürpriz bir uyarı yaptı. Özellikle altın konusunda Türkiye'ye yeni şeyler beklediğini belirten Ekonomist, Yıl sonuna kadar sürpriz açıklamaların sık sık gelebileceğini dile getirdi. Sistemsel bir piyasanın yatırımcıyı beklediğini söyleyen Ekonomist, yeni sürprizlerin altın yatırımcısını baskılayacağını vurguladı.

Enflasyonun Temmuz ayında baz etkisiyle düşeceğini de sözlerine ekleyen ekonomik, altın ve gümüş satmayı düşünenlerin hala beklemek için vakti olduğunu ifade etti. Özellikle gram altın ve gümüş satıp ev ya da araba almayı düşünenlerin doğru karar vereceğini de ifade eden İslam Memiş, Toprak yatırımının da bu süreçte iyi bir yatırım orucu olacağını dile getirdi.