8 banka bayram öncesi müjdeledi! Faizsiz ihtiyaç kredisi verilecek

Kurban Bayramı öncesi sıfır faizli kredi kampanyaları başladı. Nakit paraya ihtiyacı olanlar başvuru yaparak 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alabilecek.

8 banka bayram öncesi müjdeledi! Faizsiz ihtiyaç kredisi verilecek

Bankalar, müşterilerini kaybetmemek adına birbiriyle adeta büyük bir rekabet içinde. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de bu rekabet giderek yoğunlaşıyor. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz artışı kararları sonrası bankalarda kredi faiz oranları Çok yükselmiş Kredi kullanımı ise düşmüştü. Kurban Bayramının öncesinde ise Birçok banka flaş kararlar alarak faizsiz kredi desteği vermeye başladı. Üstelik artık faizsiz kredi miktarı 30.000 TL'ye kadar yükseldi. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Sıfır faizli kredi fırsatları Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye'nin ekonomik koşulları nedeniyle birçok vatandaşlık ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken Kurban Bayramının da gelmesiyle beraber nakit ihtiyacı daha da artmış durumda. Ancak bankaların kredi faiz oranları da çok yüksek. O sebeple Milyonlarca kişi faizsiz kredi desteği almak için sıfır faizli kredi veren bankalar listesini araştırıyordu. Tam 8 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi. Bayram öncesi bu fırsat kaçmaz.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATLARI BAŞLADI

Bankalar özellikle yeni müşterilerine yönelik faizsiz kredi fırsatlarından start verdi. Birçok özel banka, müşteri sayısını artırmak amacıyla yeni kampanyalar düzenliyor. Özellikle Kurban Bayramı öncesinde Nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar için bu kampanyalar adeta İlaç gibi geliyor. Faizsiz kredi fırsatlarından faydalanmak için Seçtiğiniz bankanın yeni müşterisi olmanız şartı var. Ancak bazı bankalar hali hazırda müşterilerine de sıfır faizli kredi desteği veriyor.

HAZİRAN 2024 FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

Haziran 2024 itibarıyla hızlı ve anında onaylı kredi sunan bankalar belli oldu. Faizsiz kredi almak isteyenlere 30.000 TL'ye kadar kredi veren bankalar şu şekilde:

AKBANK: Yeni müşterilerine yönelik kampanya yapan Akbank, 6 ay vadeli İhtiyaç Kredisi olarak 10.000 TL verirken aynı zamanda 3 ay vadeli taksitli nakit avans olarak da 20.000 TL veriyor. Kampanya 14 Haziran'a kadar geçerli.

ALBARAKA: 0 faizli kredi veren bankalardan biri olan Albaraka Türk, 15.000 TL krediyi 6 ay vadeli olarak sizlerle buluşturuyor. Albaraka Türk'ün kampanyası 30 Haziran'a kadar geçerli.

ENPARA: Yeni müşterilere özel faizsiz kredi desteği veren enpara.com 10.000 TL kredili 6 ay vadeli olarak sizlere sunuyor.

QNB FİNANSBANK: 6 ay vadeli 0 faizli kredi veren Finansbank, 6 taksit uyguluyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI: 30 Haziran'a kadar yeni müşterilerine yönelik faizsiz kredi kampanyası yapan İş Bankası, 25.000 TL krediyi 6 ay vadeli sağlıyor.

ON DİJİTAL BANKACILIK (BURGAN BANK): 10.000 TL faizsiz kredi 6 ay vadeli olarak veriliyor. Bu kredinin aylık taksit miktarı 1666,67 TL.

ING: Yeni turuncu ekstra müşterisi olanlar için ING Bank'tan faizsiz kredi kampanyası var. 5000 TL 0 faizli kredi desteği veren ING Bank, Kampanyasını 30 Haziran'da tamamlayacak.

GARANTİ BBVA: Garanti Bankası da yeni müşterilerine yönelik faizsiz kredi veren bankalar arasında. 20.000 TL'ye Varan faizsiz taksitli nakit avans ve 10.000 TL faizsiz kredi bile toplamda 30.000 TL'lik destek ödemesi Garanti Bankası'nda sizi bekliyor.