4A, 4B, 4C ayrımı yok! Emekliye 35.000 TL ek ödeme onaylandı

4A 4B 4C ayrımı olmadan tüm emeklilere tam 35.000 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. 31 Mayıs'a kadar tüm emekliler yararlanabilecek.

4A, 4B, 4C ayrımı yok! Emekliye 35.000 TL ek ödeme onaylandı

4A, 4B, 4C ayrımı yok! Emekliye 35.000 TL ek ödeme onaylandı!

Emeklinin nakit ihtiyacı, hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında her geçen gün artıyor. Özellikle 10.000 TL gibi çok düşük bir maaş alan milyonlarca vatandaş nakit sıkıntısını giderebilmek için çareyi bankalara yönelmekte buluyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklinin nakit ihtiyacını giderecek yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. 4A 4B 4C ayrımı olmadan emeklilere Yönelik yeni bir kredi paketi hazırlayan kamu bankaları düşük faizli emekli kredisi desteği veriyor. Peki kamu bankalarının emekli kredisi şartları neler? Kimler emekli kredisi alabilir?

Milyonlarca emekli için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan yepyeni bir kredi paketi fırsatı az evvel duyuruldu. Emekli maaşı alanlara rakamı bankaları tarafından tam 35.000 TL'lik düşük faizli ve 36 ay vadeli yeni kredi desteği sağlanacak. Acil kredi arayan tüm emeklilere kapılarını açan kamu bankaları 4A 4B 4C ayrımı yapmıyor. Emekli maaşını 3 yıllığına kamu bankalarına taşıyanlar hem Kredi alabiliyor hem de promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın Yeni emekli paketi ile ilgili detaylar haberimizde…

TÜM EMEKLİLERE 35.000 TL ÖDEME GELİYOR

Emekli maaşı alanlar Kurban Bayramının da yaklaşmasıyla birlikte nakit ihtiyaçlarının her geçen gün arttığını sık sık belirtiyor. Bu durumda kamu bankaları devreye girdi Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliye yeni paket geldi. 3 kamu bankasının Yeni emekli paketi kapsamında 4A 4B 4C ayrımı yapılmadan tüm emeklilere 35.000 TL’den başlayan düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. Devlet bankaları tarafından verilecek yeni Kredi imkanı ile emekliler bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılama imkanı elde edecek. Yeni emekli paketinde acil kredi desteğinin vade sayısı ise 36 ay olarak açıklandı.

EMEKLİLER HIZLI BAŞVURU YAPABİLECEK

Emekliye yönelik hazırlanan yeni destek paketi kapsamında verilecek olan 35.000 acil kredi desteği 36 ay vadeli ve düşük faizli olarak sunuluyor. Üstelik emekliler başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığından Hızlı ve kolay bir şekilde yapıyor. Şubesiz ve kolay başvuru fırsatı ile sunulacak olan 35 bin TL acil kredi de limit sizin talepleriniz doğrultusunda 50.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Emekli maaşı alan vatandaşlar aynı zamanda Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan kredi kullanmak için 3 yıllığına maaşlarını taşımaları halinde Maaş promosyonu fırsatını da değerlendirebiliyor. Yani kamu bankaları emekliler için birçok özel ayrıcalık sunuyor. Kamu bankalarının resmi internet siteleri üzerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.