25.000 TL bayram desteği! TCKN sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar alacak

Bayram öncesi yeni bir destek ödemesi geliyor. TC kimlik numarası sonu 0,2,4,6 ve 8 olanlara 25.000 TL bayram desteği verilecek.

25.000 TL bayram desteği! TCKN sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar alacak

Kurban Bayramı için artık geri sayım başladı. Bir çok bankada Kurban Bayramı’na özel müşterilerine yönelik kampanyalar yapıyor. TEB bankası son dakika duyurusu ile bayram öncesi tüm müşterileri için 25.000 TL faizsiz kredi desteği hazırladığını açıkladı. Nakit paraya sıkışan, bayram öncesi acil nakit ihtiyacı olanlar sıfır faizli kredi için başvuru yapabilecek. TEB faizsiz Kredi şartları ve detaylar haberimizde…

Kurban Bayramı öncesinde bir çok vatandaşın nakit ihtiyacı artıyor. Bankalarda müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına çözüm bulabilmek amacıyla devreye girdi. Bu bankalardan biri de TEB oldu. Kurban Bayramı öncesi acil para arayan vatandaşlar için Türkiye ekonomi Bankası faizsiz kredi desteği başlattı. 25.000 TL’lik faizsiz kredi kampanyasında başvuru şartları ve detaylarda belli oldu. Tek faizsiz kredi detayları ve başvuru kanalları haberimizde…

TEB’DEN 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Nakit ihtiyacı olanlar için TEB 25.000 TL’lik yeni bir faizsiz kredi paketi hazırladı. Kurban Bayramı’ndan hemen önce acil paraya sıkışan müşteriler başvuru yapmak şartıyla taksitli faizsiz kredi alabilecek. 20 25.000 TL faizsiz kredi desteğinden faydalanmak için aranan ilk şart bankanın müşterisi olmak.

25-000-tl-bayram-destegi-tckn-sonu-0-2-4-6-ve-8-olanlar-alacak-1.jpg

TC KİMLİK NUMARASI İLE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Sıfır faizli kredi kampanyası için TEB müşterileri TC kimlik numarası ile başvuru yapabiliyor. Başvuru işlemleri bankanın mobil bankacılık uygulamasından ya da internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılıyor. Yani bankadan faizsiz kredi almak için şubeye gitmek gibi bir şart bulunmuyor. Hemen dijital bankacılık kanallarından başvuru formunu doldurabilir bayram öncesi nakit destek alma şansını sizde yakalayabilirsiniz.

SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Tep sıfır faizli kredi için başvuru şartları da belli oldu. 18 yaş üstü olan ve bankanın müşterisi olan herkes kampanyaya katılabiliyor. Aynı zamanda düzenli bir gelir sahibi olmak, bunu belgeleyebilmek ve bankada kredi Notunuz 1200 puan ve üstü olması aranan diğer şartlar arasında yer alıyor. TEB müşterisi olmak istiyorsanız, bankanın başvuru kanallarını takip edebilir ya da web sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alma şansına sahip olabilirsiniz.