13-14-15 Haziran'Da IBAN'a Yatacak! Emekliye 20000 TL Ek Ödeme Sürprizi

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emeklilere sürpriz müjde. 13 14 15 Haziran'da emeklinin IBAN numarasına 20.000 TL ek para yatacak.

13-14-15 Haziran'Da IBAN'a Yatacak! Emekliye 20000 TL Ek Ödeme Sürprizi

Kurban Bayramı öncesi maddi sıkıntı yaşayan emeklilere 3 kamu Bankasından sürpriz haber geldi. Emekliler için yeni ek ödemeler bugün başlıyor. Bayram öncesi nakit destek amacıyla kesenin ağzını açan kamu bankaları, SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisi fark etmeden 16 milyon emekli vatandaşa 20.000 TL faizsiz ek para veriyor. Emekliye faizsiz ek para kampanyasında şartlar ve detaylar da açıklandı. Başvurular Mobilya uygulama ve internet bankacılığı Üzerinden tek tıkla yapılabilecek. Emekliye yönelik yeni ödemeler ve yeni fırsatlar haberimizde…

EMEKLİYE BUGÜN ÖDEMELER BAŞLIYOR

Emekli maaşı alanlara yönelik devlet bankalarının Bayram kampanyaları devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde nakit para sıkıntısı yaşayan ve kredi kullanmak isteyen emekliler hızlı ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın kapısını hemen çalabilir. 3 kamu Bankası tarafından en uygun faiz oranları ile 20.000 TL'ye kadar kredi desteği emeklilere sağlanacak. Oldukça düşük faiz oranı ile kredi veren kamu bankaları esnek ödeme koşulları ile de dikkatleri üzerine topluyor.

13-14-15-haziranda-ibana-yatacak-emekliye-19000-tl-ek-odeme-surprizi-2.jpg

20.000 TL'YE KADAR ÖDEME ALABİLİRSİNİZ

Emekli paketi kapsamında kredi başvurusu yapacak olan emekliler 13-14-15 Haziran'da 20.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi alabilir. Kolay ve hızlı başvuru seçenekleri ile de öne çıkan kamu bankaları mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvurulara izin veriyor. Sadece emekliye yönelik yeni paket hazırlayan kamu bankalarının kampanyasına 24 saat uygulama üzerinden başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

3 DEVLET BANKASI ACİL NAKİT İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklinin bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamaya kararlı. Eğer paraya sıkışıklığınız varsa ve acil nakit ihtiyacı duyuyorsanız bankaların acil kredi kampanyalarına başvurunuzu yaparak Hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarınızı karşılama fırsatına sahip olabilirsiniz. Kamu bankalarının özel paketleri sayesinde Emekliler bayramdan önce derin bir nefes alacak.

Kamu bankaları 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini 36 ay vadeli olarak veriyor. Ancak dilerseniz daha düşük faiz oranları ile daha kısa sürede ödeme yapma şansına da sahipsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'ın 3 ay ödeme erteleme seçenekleri de var.