Seleme cenemeler diyen kız merak ediliyor! TikTok videolarıyla tanınmıştı

Sosyal medya uygulaması TikTok üzerinden paylaştığı videolarla tanınan Elif Polat isimli genç kızla ilgili ortaya atılan iddialar merak uyandırdı. Genç kızın ‘Seleme cenemeler’ diyerek çektiği video viral olmuştu.

Seleme cenemeler diyen kız merak ediliyor! TikTok videolarıyla tanınmıştı

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ün kazanan bir kullanıcı ile ilgili gündemdeki iddialar merak uyandırdı. TikTok üzerinden yaptığı ‘Seleme cenemeler’ paylaşımı kısa sürede viral olmuş ve Elif Polat isimli TikTok kullanıcısı genç kız bu şekilde ün kazanmıştı. Genç kızın öldüğüne dair iddialar ise herkesi meraklandırdı. Seleme çenemeler (slm cnm) diyen kız öldü mü? Seleme çenemeler diyen kıza ne oldu? Açıklama var mı? İşte detaylar…

SELEME CENEMELER PAYLAŞIMI VİRAL OLDU

Yaygın olarak kullanılan sosyal medya uygulaması TikTok üzerinden paylaştığı ‘Seleme cenemeler’ videosuyla tanınan ve kullanıcı adı Elif Polat olan genç kızla ilgili gündemdeki iddialar herkesi meraklandırdı. Genç kızın öldüğüne dair iddialar ortaya atıldı. İddiaya konu olan haberde yer alan kişinin Elif Polat olduğu düşünülürken genç kızın akıbeti ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu iddiaların doğruluğu konusunda net bir bilgi veya açıklama bulunmamaktadır.

seleme-cenemeler-diyen-kiz-merak-ediliyor-tiktok-videolariyla-taninmisti.jpg

SOSYAL MEDYA İLE ARASINA MESAFE KOYMUŞTU

Seleme çenemeler videosuyla tanınan ve kısa sürede sosyal medyanın tanınanları arasında yer almaya başlayan genç kız, bir süre sonra sosyal medya ile arasına mesafe koymuştu. Sosyal medyadaki popülerliğini ardından bir süre sonra sosyal medya platformundan uzaklaşan genç kız, gerçek hayatına odaklanmıştı. Bilindiği gibi sosyal medyada popülerlik kazanan kişilerle ilgili zaman zaman asılsız haberler gündeme gelebiliyor. Seleme çenemeler diyen kızın öldüğüne dair iddialarla ilgili de teyit edilmiş resmi bir açıklama bulunmuyor. Bu sebeple bu iddianın da gerçeği yansıtıp yansıtmadığı kesin olarak bilinmiyor.