Cüzdanını kapan Tarım Kredi'ye koşuyor! 5 L Ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 30'lu yumurtada DEVASA indirim

Tarım Kredi Market Mayıs ayının ilk indirim listesini yayınladı. Bugünden itibaren cüzdanını kapan tarım krediye koşacak. Efsane indirimlere start verildi.

Cüzdanını kapan Tarım Kredi'ye koşuyor! 5 L Ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 30'lu yumurtada DEVASA indirim

Tarım Kredi Kooperatif Market Mayıs 2024 indirim kampanyaları için Düğmeye bastı. Türkiye'de her geçen gün artmaya devam eden şube sayısı ile hizmet veren tarım kredi, başta ayçiçek yağı olmak üzere birçok temel gıda ürününü indirimli olarak satışa sunuyor. Mayıs 2024 Tarım Kredi indirimleri de yine dopdolu. Yumurtadan ayçiçek yağına, toz şekerden toz deterjana tarım kredide her şey indirimde. Tarım Kredi Kooperatif marketin indirim listesinde yer alan ürünler stoklarla sınırlı. Ucuz ve kaliteli alışveriş yapmak istiyorsanız acele etmenizde yarar var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine son 2 yıldır Kar amacı bitmeden satış yapan Tarım Kredi Kooperatif Market Martı 2024 indirimleri için Düğmeye bastı. Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunan ve hesaplı ürünleriyle de dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi de yine her evin ihtiyacı olan ürünler indirimde. Tarım Kredi Market indirim listesinde yer alan ürünlerde ayçiçek yağı toz şeker 30'lu yumurta ve tuvalet kağıdı fiyatları dikkat çekiyor. İşte Tarım Kredi marketin öne çıkan ürünleri…

TARIM KREDİ MAYIS İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Tarım Kredi Mayıs 2024 indirimleri doludizgin başladı. Birçok üründe indirim fırsatını sunan ünlü Marketler Zinciri özellikle ayçiçek yağı tuvalet kağıdı toz şeker yumurta gibi ürünlerde ekstra fiyat indirimi ile dikkat çekiyor. Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı fiyatı adeta 135 TL de sabitlendi. Buna ek olarak oturduğu yumurta fiyatları 69 TL'ye düşerken 5 kilogram toz şeker fiyatı da 125 TL'den raflarda yerini aldı.

MAYIS 2024 TARIM KREDİ FIRSATLARI

Tarım Kredi Kooperatif Market diye çok ürünü hesaplı olarak tüketicilerle buluşturuyor. Temizlik ve hijyen ürünlerinde temel gıda ürünlerinde özel fiyat indirimleri sizleri bekliyor.com 1 Mayıs tarihinde başlayan Tarım Kredi indirimlerinin devamı şöyle:

TK olgunlaştırılmış inek beyaz peynir 119.90 TL

TK taze beyaz peynir 64.90 TL

Sütaş süzme peynir 64.50 TL

Tarsüt taze kaşar peyniri 219.90 TL

Tarsüt tereyağı 64.90 TL

TK jalapeno turşu 14.75 TL

TK tatlı biber salçası 74.90 TL

TK kornişon turşu 26.90 TL

TK karışık turşu 21.45 TL

TK biberiye turşu 29.90 TL

TK acı biber turşu 29.90 TL

TK pilavlık bulgur 56.90 TL

Anadolu Osmancık pirinç 96.90 TL

TMO ayçiçek yağı 185 TL