Galatasaray'a gol ve asist kralı süper yıldız geliyor! Mertens giderayak KIYAK yaptı

Galatasaray, transfer hazırlıklarına hızlı başladı. Listeye öyle bir isim girdi ki tam bir süper yıldız.

Galatasaray'a gol ve asist kralı süper yıldız geliyor! Mertens giderayak KIYAK yaptı

Galatasaray, Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlamak ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyor. Sarı kırmızılı takımda tüm transfer süreci de bu hedefe göre yapılıyor. Öyle ki Galatasaray'ın listesine tam bir dünya yıldızı girdi. Üstelik Mertens bu transfer için devreye girdi. İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki Süper Yıldız…

Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek amacıyla İtalyan yıldız Lorenzo Insigne'ye göz dikti. Dries Mertens'in eski takım arkadaşı için devreye girdiği belirtiliyor.

TRANSFER OPERASYONU BAŞLADI

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir performans sergilemek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı ekip, Toronto FC'de forma giyen İtalyan yıldız Lorenzo Insigne'yi transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Aslan, İcardi'ye hücum hattında eşlik edecek dünya çapında bir yıldız kazandırmayı hedefliyor.

galatasaraya-gol-ve-asist-krali-super-yildiz-geliyor-mertens-giderayak-kiyak-yapti-2.jpg

MERTENS DEVREDE

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in de bu transferde kilit rol oynadığı öne sürülüyor. Mertens'in, Napoli'den eski takım arkadaşı Insigne'yi Galatasaray'a transfer olması konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Mertens'in, Insigne'ye sarı-kırmızılı formayı giyme konusunda tavsiyelerde bulunduğu ifade ediliyor.

INSİGNE'NİN PROFİLİ VE KARİYERİ

Lorenzo Insigne, 2022 yılında İtalya'nın Napoli takımından MLS ekibi Toronto'ya transfer olmuştu. Toronto forması altında 37 maçta 13 gol ve 6 asist üreten Insigne'nin güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak belirtiliyor. 32 yaşındaki İtalyan oyuncu, kariyeri boyunca 592 maçta 192 gol ve 119 asistlik performans sergiledi.

İTALYAN YILDIZIN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Ayrıca Insigne, İtalya Milli Takımı ile de 54 maçta 10 gol ve 10 asistlik katkılarda bulunmuş bir isim. Bu deneyimiyle Insigne, Galatasaray'ın Avrupa sahnesindeki hedefleri için değerli bir takviye olabilir.