Galatasaray Sivasspor maçının tarihi belli oldu! Hazırlıklar başladı

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken artık sezonun son maçları oynanıyor. Şampiyonun belli olmasına az bir süre kalırken gözler yeni hafta maçlarına çevrildi. Süper Lig’in 35. Hafta maç programı belli oldu.

Galatasaray Sivasspor maçının tarihi belli oldu! Hazırlıklar başladı

Trendyol Süper Lig’de 35. Hafta mücadelelerinin tarihi ve saati belli oldu. Gözler bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yeni haftada oynayacağı maçlarda. Galatasaray, bu hafta sahasında rakibi Sivasspor’u konuk edecek. RAMS Park’ta oynanacak olan karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Galatasaray-Sivasspor maçı ne zaman 2024? Galatasaray-Sivasspor maçı hangi gün, nerede? Galatasaray-Sivasspor maçı saat kaçta? Galatasaray-Sivasspor maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Galatasaray’ın RAMS Park’ta sahasında rakibi Sivasspor’u konuk edeceği karşılaşma 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Galatasaray ve Sivasspor da maç öncesi hazırlıklar sürüyor. Her iki takım da 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Hem Galatasaray hem de Sivasspor Pazar günü oynanacak maç için hazırlıklarına devam ediyor. Galatasaray’ın Sivasspor’la oynayacağı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

galatasaray-sivasspor-macinin-tarihi-belli-oldu-hazirliklar-basladi.jpg

FENERBAHÇE KONYASPOR’UN KONUĞU OLACAK

Galatasaray’ın yeni hafta maç programı kadar ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de bu haftaki maç programı merak ediliyor. Şampiyonlukta kıran kırana bir yarış halinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe için her maç büyük önem taşıyor. Her iki takım da karşılaşmalardan galip ayrılarak 3 puanı eksiksiz hanesine yazdırmak istiyor. Fenerbahçe ise ligin 35. Haftasında deplasmanda rakibi Konyaspor’un konuğu olacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçı 6 Mayıs 2024 Pazartesi saat 20.00’de oynanacak.