Arda Güler'in Süper Lig'de en çok beğendiği futbolcu Fenerbahçe'den

Genç yetenek Arda Güler, konuk olduğu bir programda hakkında merak edilenleri ve Real Madrid’e transfer sürecini anlattı. Samimi açıklamalarıyla spor gündeminde geniş yer bulan Arda Güler, Süper Lig’de en beğendiği futbolcunun ismini de verdi.

Arda Güler'in Süper Lig'de en çok beğendiği futbolcu Fenerbahçe'den

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve transferiyle uzun süre dünya spor manşetlerinde geniş yer bulan genç yıldız Arda Güler, Real Madrid’de geçtiğimiz günlerde ilk 11’de yer almış ve muhteşem bir gol kaydetmişti. Milli gururumuz Arda Güler’den konuk olduğu bir programda çok samimi açıklamalar geldi. Sunucunun kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Arda Güler, en çok beğendiği Süper Lig futbolcusunun Ferdi Kadıoğlu olduğunu söyledi.

ESKİ TAKIM ARKADAŞININ İSMİNİ VERDİ

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid2e transfer olan genç futbolcu Arda Güler, genç yaşındaki bu başarısıyla uzun süre konuşulmuş ve takdir toplamıştı. Milli gururumuz Arda Güler’in geçtiğimiz günlerde Real Madrid formasıyla ilk 11’de başladığı maçta attığı gol de uzun süre manşetlerde kalmış ve bu mükemmel gol sosyal medyanın da gündemine yerleşmişti. Katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalara yer veren Güler, sunucunun kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Süper Lig’deki en çok beğendiği futbolcunun sorulması üzerine eski takım arkadaşının ismini veren Arda, ‘Türkiye Ligi’nde en çok beğendiğin futbolcu kim?’ sorusuna ‘Ferdi abi’ şeklinde yanıt verdi.

arda-guler-in-super-lig-de-en-cok-begendigi-futbolcu-fenerbahce-den.jpg

8 MAÇTA 2 GOL KAYDETTİ

Real Madrid’e transferi büyük ses getiren Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıkları atlatarak daha güçlü bir şekilde geri döndü. Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de bu sezon toplam 8 maça çıkan genç yıldız, çıktığı karşılaşmalarda takımına 2 gollük katkı sağladı.

arda-guler-in-super-lig-de-en-cok-begendigi-futbolcu-fenerbahce-den-001.jpg