Devlet Bahçeli Ferdi Tayfur şarkısıyla yaptığı paylaşım hakkında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin konuları ele alan Bahçeli, çok konuşulan paylaşımı hakkında da konuştu.

Devlet Bahçeli Ferdi Tayfur şarkısıyla yaptığı paylaşım hakkında konuştu

MHP lideri Bahçeli’nin sosyal medyadan yaptığı Ferdi Tayfur şarkılı paylaşımı günlerce gündemde kalmış ve çok konuşulmuştu. Gündeme oturan paylaşımla ilgili bugün kürsüden açıklamalarda bulunan Bahçeli, Ferdi Tayfur’un şarkısı eşliğinde yürüdüğü video üzerinden yaratılan polemiklere yanıt verdi ve ‘Bir şeyi söylemek istersem muhatabına doğrudan söylerim’ diyerek tartışmalara son noktayı koydu. İşte Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar…

FERDİ TAYFUR ŞARKISI EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜĞÜ VİDEO GÜNDEM OLMUŞTU

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında kürsüden gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, günlerce gündemden düşmeyen Ferdi Tayfur şarkılı paylaşımına da değindi. Bahçeli’nin paylaştığı videoda Ferdi Tayfur’un şarkısının fonda çaldığı esnada yürüyüş yaptığı anlar yer almıştı. Bunun üzerinden yaratılan polemiklere kürsüden cevap veren MHP lideri, ‘Ferdi Tayfur’un şarkısının arka fonda çaldığı, benim de yürüyüş yaptığım videonun yayınlanmasından hemen sonra zoraki anlamlar çıkaranlar, çarpık değerlendirmeler yapanlar, polemik üretenler şimdi kulağınızı açıp beni dinleyin.’ diyerek sözlerine başladı.

devlet-bahceli-ferdi-tayfur-sarkisiyla-yaptigi-paylasim-hakkinda-konustu.jpg

‘BU MESAJ TÜRKİYE’NİN AYAĞINI KAYDIRMAYA YELTENEN KİM VARSA ONLARADIR’

Tartışmalara son noktayı koyan açıklamayı yapan Bahçeli, ‘Adını bile hatırlamadığım bir küsurat partisinin sözde başkanı Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın. Ne güzel söylemiş şair, ‘Söz söylemek irfan ister, anlamak ihsan. Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır. Bazen aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşır.’ Bir şeyi söylemek istersem muhatabına doğrudan söylerim. Dolambaçlı yollara sapmanın, kırk dereden su taşımanın Sayın Ferdi Tayfur’un seslendirdiği gibi ‘Hainsin diyorsam söyleten sensin’ işte bu mesaj Türkiye’nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır. Polemik üretenler heveslenmesin. Cumhur İttifakı her zaman var olacaktır. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Milliyet farkı alan kuklalarla hesabımız vardır. Yayınladığım videodan anlamlar çıkaranlar baltayı taşa vurmuştur.’ dedi.