Yabani FİNAL dedikoduları aldı başını gitti! Herkes aynı soruyu soruyor

NOW TV ekranlarında yayınlanan Yabani dizisi ile ilgili merak edilen soruya yanıt aranıyor. Salı akşamları ekrana gelen ve bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyen dizinin yeni bölüm tarihi araştırılırken final iddiaları gündeme geldi.

Yabani FİNAL dedikoduları aldı başını gitti! Herkes aynı soruyu soruyor

Salı akşamlarının sevilen dizisi Yabani ile ilgili final dedikoduları aldı başını gitti. Her Salı yepyeni bölümleriyle ekrana gelen dizinin bu hafta Salı günü yeni bölümüyle ekrana gelmemesi final iddialarını gündeme getirdi. Bu akşam Yabani dizisini ekranda göremeyen izleyiciler Yabani final mi? Yabani yeni bölüm neden yok? Yabani dizisi bitti mi, neden yayınlanmadı? Yabani yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yabani yayından kaldırıldı mı, yeni bölüm neden yok? Şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı. İşte sevilen dizi Yabani ile ilgili tüm detaylar…

YABANİ DİZİSİNDEN GÜN DEĞİŞİKLİĞİ KARARI

NOW TV ekranlarında yayınlanan ve ekran macerasına başladığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen sevilen dizi Yabani ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Salı akşamları ekrana gelen dizinin bu haftaki yeni bölümünü ekranda göremeyen izleyici Yabani dizisi ile ilgili araştırmalarına başladı. Yabani’nin 30 Nisan 2024 Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen yeni bölümünün yayınlanmaması merak uyandırdı. Final dedikodularını beraberinde getiren bu durumla ilgili gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Yabani dizisi gün değişikliğine gitti. Dizi artık Cumartesi akşamları ekranda olacak.

yabani-final-dedikodulari-alip-basini-gitti-herkes-ayni-soruyu-soruyor.jpg

YABANİ YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU

Artık Salı akşamları değil Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan Yabani dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 4 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de NOW TV ekranlarında olacak. 30 Nisan 2024 Salı (bu akşam) ise NOW TV’de saat 20.00’de Hava Muhalefeti isimli film yer alıyor. Hemen ardından saat 00.30’da Şahane Hayatım dizisi tekrar bölümüyle izleyiciyle buluşacak.