Üstünde sevgilisinin resminin olduğu pastayı yaladı

Sevgilisi Benny Blanco'nun yemek kitabının çıkmasının ardından düzenlenen organizasyona konuk olan Selena Gomez'in, herkesin içinde pastayı yaladığı anlar gündemde bomba etkisi yarattı!

Üstünde sevgilisinin resminin olduğu pastayı yaladı

Çoğumuz Selena Gomez'i şarkılarıyla seneler önce tanımaya başlamış olsak da kendisi aslında birçok farklı kariyeri elinde barındıran çok yönlü sanatçılardan biri olmayı başardı. Özel hayatıyla magazin gündemine sık sık konuşulmaya devam eden güzel şarkıcı Selena Gomez'i çalkantılı ilişikileriyle ve olay olan paylaşımlarıyla tanıyoruz.

ustunde-sevgilisinin-resminin-oldugu-pastayi-yaladi.jpg

HAYARANLARI TARAFINDAN TEPKİYLE KARŞILANIYOR
Sağlık sorunları sebebiyle de sık sık adından söz ettiren güzel şarkıcı kilolarından, sosyal medyada hesabından yaptığı gönderilere tepki çeken isimlerden biri haline dönüştü. Son zamanlarda, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu sevgilisi Benny Blanco yüzünden hayranalarından beklenmedik tepkilerle karşılaşan ünlü isim söylenenlere pek de aldırış etmiyor. Ancak kendisi hiç kimseyi dinelemeden sevgilisiyle aşk dolu paylaşımlar yapmaya kaldığı yerden devam ediyor, ilişkilerini nasıl devam ettirdiklerini merak eden takipçileri ise tepkilerine karşılık olarak samimi pozlarından alıyor! Geçtiğimiz günlerde yine sosyal medyayı samimi pozlarıyla gündem olan ünlü çift, Benny Blanco'nun yeni çıkan yemek kitabını kutlamak için bir kutlama yaptı.Her şey Gomez'in Blanco'nun pastanın üzerindeki resmini yalayana kadar normal görünüyordu fakat bu fotoğrafların paylaşılmasıyla birlikte şarkıcının bu hareketine hiç anlam verilemedi.

ustunde-sevgilisinin-resminin-oldugu-pastayi-yaladi-001.jpg

SELENA GOMEZ HAKKINDA
Selena Marie Gomez 22 Temmuz 1992'de Grand Prairie, Teksas'da dünyaya gelmiştir. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteri olmuştur.
Miley Cyrus'un başrolünde yer aldığı Disney'in meşhur Hannah Montana dizisinde üç bölümde rol almıştır. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol almıştır. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirmiştir.