Solmaz Çiros son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ün kazanan Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Solmaz Çiros son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Evlilik programının sonrasında dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun süredir ortalarda gözükmüyordu. Çiros şimdi de değişimiyle gündemde yerini aldı. Fenomen gelin adayının son hali yorum yağmuruna tutuldu. Solmaz Çiros, bir dönem ekranlarda yer alan Seda Sayan ve Zuhal Topal'ın evlilik programlarında fenomen gelin adaylarından biri haline dönüşmüştü. Seda Sayan, Solmaz Çiros için "Kızım bu benim! Kızım" şeklinde konuşuyordu.

solmaz-ciros-son-haliyle-gorenleri-saskina-cevirdi.jpg

TANIYAMADIM YORUMLARI YAPILDI

Kalça danslarıyla ün kazanan Solmaz gelin, programın bitmesinin sonrasında dizilerde de rol almaya devam etmişti. Bir süredir ortalıklarda görünmeyen Solmaz Çiros değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri haline dönüşen Çiros'un aldığı kilolarla dikkat çekmeyi başardı. Son senelerde katıldığı düğünlerde yaptığı kalça danslarıyla adından söz ettiren ve bir süredir gözlerden uzak yaşam sürdüren Solmaz Çiros düğünlerde şarkı söylemeye devam ediyor. Değişimiyle adından söz ettirmeyi başaran eski yarışmacının son haline sosyal medyada; 'Bambaşka biri gibi', 'Bu nasıl değişim?', 'Tanıyamadım' şeklinde yorumlar yapıldı.

solmaz-ciros-son-haliyle-gorenleri-saskina-cevirdi-001.jpg

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

Solmaz Çiros 1997 yılında İzmir'de hayata gözlerini açmıştır Henüz 18 yaşındayken katıldığı evlilik programı sayesinde ünlenen Solmaz Çiros aynı programda tanıştığı Kaan Güvenilirle evlenmiştir. Fenomen ikili izdivaç programı yayından kaldırıldıktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman adlı dizide başrol oynamışlardır.