Soğuk havaya aldırış etmeden kendini serin sulara bıraktı

Son olarak Gülcemal dizisinde rol alan Melis Sezen sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor.

Soğuk havaya aldırış etmeden kendini serin sulara bıraktı

Melis Sezen, bu defa son paylaşımıyla gündemde yerini aldı. Oyuncu, soğuk havaya aldırış etmeden Silivri'de kıyafetleriyle kendini serin sulara bıraktı. Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer edinen Melis Sezen son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü beraber paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekranda yer almaktaydı.

soguk-havaya-aldiris-etmeden-kendini-serin-sulara-birakti.jpg

HAYARNLARI YORUM YAĞMURUNA TUTTU
Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemde her daim yerini koruyan Melis Sezen bu defa son paylaşımıyla gündemde yerini aldı. Melis Sezen, soğuk havaya rağmen Silivri'de kıyafetleriyle denize girerek şaşırttı. Üzerinde montu, kazağı ve pantolonu olan oyuncu kendisni dalgalara bırakıp baştan aşağı ıslandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Melis Sezen'e takipçileri "Dikkat et hasta olacaksın", "Hava buz gibi" şeklinde yorumlar yaptı.

soguk-havaya-aldiris-etmeden-kendini-serin-sulara-birakti-001.jpg

MELİS SEZEN HAKKINDA

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de dünyaya gelmiştir. Melis Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir adet erkek kardeşi bulunan Sezen’in ailesi ticaretle uğraşmakta. 23 yaşındaki güzel oyuncu verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını, bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdığını söyledi.