Şeyma Subaşı’ndan bomba gibi geri dönüş! Üstsüz fotoğraflarını paylaştı

Uzun süredir magazin gündeminde yer almayan Şeyma Subaşı çok fazla konuşulacak pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı!

Şeyma Subaşı’ndan bomba gibi geri dönüş! Üstsüz fotoğraflarını paylaştı

Yaşadığı evliliklerle adından sık sık söz ettiren ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı birliktelikle herkesin aklında yer edinen Şeyma Subaşı şüphesiz en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı. Lüks yaşantısı ve dünyanın dört bir yanına yaptığı seyahatlerle, kızıyla ilişkisiyle dillerden düşmek bilmeyen Şeyma Subaşı'nın özel hayatı da bir o kadar çalkantılı ve dikkat çekici.

seyma-subasindan-boba-gibi-geri-donus-ustsuz-fotograflarini-paylasti.jpg

YENİ TARZI ÇOK BEĞENİLDİ

Evlilikleriyle olduğu kadar boşanmalarıyla da gündemde her daim yer edinen ve son zamanlarda Mısırlı iş adamı ile yaptığı düğünle, sonrasında ani aldığı ayrılık kararıyla konuşulmuş ve en son bu evliliğin bitme nedeninin ihanet olduğu gün yüzüne çıkmıştı. Her zaman olduğu gibi konuşulanlara ve haberlere aldırış etmeyen ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı günlük paylaşımlara tüm hızıyla devam ediyor. Cesur pozlarıyla kameraya oldukça dikkat çekici pozlar veren Şeyma Subaşı yine gündemde yerini almayı başardı! Her zaman spor, sağlıklı yaşam paylaşımları yapan Subaşı'nın beklenmedik tarzı herkeste şok etkisi yarattı.

seyma-subasindan-boba-gibi-geri-donus-ustsuz-fotograflarini-paylasti-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA
Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda bitirmiştir. 16 yaşından beri modellik yapmıştır.
2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edemedi. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri o zamanlarda başlamıştır.