Seda Bakan’dan çok konuşulacak baby shower yorumu!

Çocukları için baby shower yapmak yerine mevlit okutmayı tercih eden Seda Bakan'ın konuk olduğu bir programda "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al."

Seda Bakan’dan çok konuşulacak baby shower yorumu!

2014 senesinde Ali Erel ile nikah masasına oturan Seda Bakan, 2019 yılında Leyla'yı, 2022'de de Ela'yı kucağına aldı. Çocukları dünyaya geldikten sonra mevlit okutan Seda Bakan'ın baby shower sözleri sosyal medya kullanıcılarından tam not almayı başardı.

seda-bakandan-cok-konusulacak-baby-shower-yorumu.jpg

“ÇOK AYIP DEĞİL Mİ?”

Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olarak katılan Seda Bakan, "Ben iki çocuğuma da 40 mevlütü okuttum. Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki. Hediye listesi yapmaya gerek yok, insanlara zülüm... Bence ayıp bir şey. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al. Ben o balonlara verilen paralara daha çok üzülüyorum. Cinsiyet partisi de yapmadım." Şeklinde konuştu. Berfu Yenenler ise baby shower yapmayı mantıklı bulduğunu söyleyerek "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor" ifadelerini kullandı.

seda-bakandan-cok-konusulacak-baby-shower-yorumu-001.jpg

“SEDA TİPİK BİR TÜRK ANNESİ”

Seda Bakan, sözlerinden ötürü kısa sürede X'te gündem olmayı başardı. Oyuncuyu sözlerinden dolayı kutlayan binlerce sosyal medya kullanıcısı "Seda tipik bir Türk annesi" ve "Hem görgülü hem de adetlerine bağlı bir kadın" şeklinde yorumlar yapıldı.