Reynmen'den sevgilisine evlilik teklifi

Gökhan Çınar'ın Katarsis programında "Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı" sözleriyle adından söz ettirmeyi başaran sosyal medya fenomeni Reynmen evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu.

Reynmen'den sevgilisine evlilik teklifi

"Reynmen" takma isimli şarkıcı Yusuf Aktaş Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi yaptı. Son dönemlerde objektiflerde uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih eden Reynmen özel hayatıyla gündemde yerini korumaya devam ediyor.

reynmenden-sevgilisine-evlilik-teklifi.jpg

“AŞK BENİ BÜYÜTTÜ”

“Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı, aşk benim için hayatı anlamlandırmamı sağlayan bir his oldu" ifadelerini kullanan Reynmen sevgilisine evlilik teklifi etti. Uzun süredir Emire Cansu Kurtalan ile aşk yaşayan "Reynmen" takma ismiyle bilinen Yusuf Aktaş, evlilik yolunda ilk adımı atarak ilşkisini taçlandırdı. Ünlü isim, sevgilisi Kurtalan'a evlilik teklif ettiğini sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla hayranlarına duyurdu. Ünlü çiftin pozları beğeni ve "Mutluluklar", "Hayırlı olsun" gibi yorum yağmuruna tutuldu. Öte yandan fenomenin sevgilisine de "Çok güzelsin" yorumları yapıldı. Reymen bir süre önce "Çok da geçmeden bir aile olmak istiyorum. Aile varken bazı şeyler çok daha iyi olabilir. İmkanım ne kadar varsa o kadar çocuğum olsun istiyorum" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

reynmenden-sevgilisine-evlilik-teklifi-001.jpg

YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

Sosyal medyada Reynmen adı ile bilinen Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul, Bağcılar'da hayata gözlerini açmıştır. Üç kardeştir. Bir kardeşi ve bir de ablası bulunmaktadır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir. Reynmen, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulu'nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'na nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne yazılan Reynmen, oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak liseyi açıköğretimde tamamlamıştır.