Pelin Sönmez’in pozları sosyal medyayı adeta salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde ekranlara damgasını vurmayı başarmıştı.

Pelin Sönmez’in pozları sosyal medyayı adeta salladı

Dizide Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam südürmeyi tercih ediyor. Seneler içindeki değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Pelin Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemden beri gündemden düşmek bilmiyor. Dizi hâlâ özet bölümleriyle gündemde yerini korumaya devam ediyor.

pelin-sonmezin-pozlari-sosyal-medyayi-adeta-salladi.jpg

“DİLEK HER GEÇEN GÜN GENÇLEŞİYOR”

Dizideki oyuncuların son halleri de zaman zaman sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor Bu isimlerden biri de Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman Ağa'' karakterinin kızı Dilek'i canlandıran Pelin Sönmez oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam devam ettiren Sönmez seneler içindeki değişimiyle adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Ünlü oyuncunun son pozlarına "Bayağı değişmiş", "Görünce tanıyamadım", "Şu anki haline bayıldım", "Dilek her geçen gün gençleşiyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

pelin-sonmezin-pozlari-sosyal-medyayi-adeta-salladi-001.jpg

PELİN SÖNMEZ KİMDİR?
27 Nisan 1988 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Jimnastik ve dans eğitimleri alan oyuncu, birçok dans etkinliklerinde rol almıştır. 2018 yılında Cem Çandar ile dünya evine girmiştir. Akasya Durağı adlı dizide ki Pelin karakteriyle hafızalarda yer edinmeyi başarmıştır.