Oktay Kaynarca Süleyman Çakır repliğini yıllar sonra tekrarlayınca sosyal medya yıkıldı

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde unutulmayan karakterlerden biri olan ve her repliği hafızalara kazınan ‘Süleyman Çakır’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’dan sevenlerine bir sürpriz geldi.

Oktay Kaynarca Süleyman Çakır repliğini yıllar sonra tekrarlayınca sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, hafızalara kazınan Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini yıllar sonra tekrarladı. Konuk olduğu programda Süleyman Çakır’ın repliğini tekrarlamasıyla gündeme oturan Kaynarca, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Ünlü oyuncunun yıllar sonra Süleyman Çakır’ın repliğini tekrarladığı anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

EFSANE KARAKTER SÜLEYMAN ÇAKIR’IN REPLİĞİNİ TEKRARLADI

Rol aldığı tüm projelerde başarısını gösteren ve unutulmaz karakterlerden biri olan Süleyman Çakır’a hayat veren Oktay Kaynarca, Fenomen isimli programa konuk oldu. Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleri bile yıllar geçmesine rağmen izlenme rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin efsaneleşen karakteri Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini yıllar sonra tekrarlayan Kaynarca, ‘Biz racon bilen adamız, racona göre yaşarız, karşımızda da racon görmek isteriz.’ repliğiyle izleyiciyi yıllar öncesine götürdü.

oktay-kaynarca-suleyman-cakir-repligini-yillar-sonra-tekrarlayinca-sosyal-medya-yikildi.jpg

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Kurtlar Vadisi dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan ve dizideki ölüm sahnesiyle çok konuşulan Süleyman Çakır için yıllardır dizideki ölüm tarihinde anma yapılıyor. Bu efsaneleşen karaktere çok başarılı bir şekilde hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yıllar sonra Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini tekrarlayınca sosyal medya adeta yıkıldı. O anları sosyal medya üzerinden paylaşmaya başlayan kullanıcılar, Süleyman Çakır gönderileriyle bir kez daha Kurtlar Vadisi dizisi yıllarına gitti.

oktay-kaynarca-suleyman-cakir-repligini-yillar-sonra-tekrarlayinca-sosyal-medya-yikildi-001.jpg