Nilsu Berfin Aktaş ve rapiçi sevgilisinin ayrılık nedeni ortaya çıktı! Beni aldattın…

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyordu.

Nilsu Berfin Aktaş ve rapiçi sevgilisinin ayrılık nedeni ortaya çıktı! Beni aldattın…

Aşk dolu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü çiftin ani ayrılığı oldukça konuşulmuştu. Ünlü çiftin ayrılık nedeni ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş NOW Tv'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde final yapma kararı alan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde başrol oynamış, Eren Ören’le partner olmuştu.

nilsu-berfin-aktas-ve-rapci-sevgilisinin-ayrilik-nedeni-ortaya-cikti-beni-aldattin.jpg

Dizideki partneriyle senaryo gereği uzun bir öpüşme sahnesi çeken genç ve güzel oyuncunun bu sahne yüzünden ilginç bir olay yaşadığı öğrenildi. Kulislerden dolaşan bilgiye göre bir süredir gerçek adı Hakan Aydın olan 22 yaşındaki rapçi Block3’le aşk yaşayan, bu ilişkiyi de sosyal medyadan ilan eden ünlü çiftten Block3 dizideki sahneden rahatsız oldu. Fakat bununla da kalmadı, Nilsu Berfin Aktaş’ı “Beni aldattın” diyerek ünlü oyuncudan ayrılma kararı aldı.

nilsu-berfin-aktas-ve-rapci-sevgilisinin-ayrilik-nedeni-ortaya-cikti-beni-aldattin-001.jpg

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR?

Nilsu Berfin Aktaş, 17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında yayımlanan Geleceğin Starı adlı yarışmada tanınmıştır. 2019 yılında ise Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolde yer almıştır. Daha sonra Aktaş, 2021 yılında Star TV'de yayımlanan ve yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Benim Hayatım adlı dizide başrol olmuştur. 2022-2023 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide başrolde yer almıştır. 4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülmüştür.