Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluyla eğlenceli anları görenleri hayran bıraktı

Sosyal medya hesabını oldukça aktif şekilde kullanan Kıvanç Tatlıtuğ, ailesiyle birlikte sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluyla eğlenceli anları görenleri hayran bıraktı

Ailesiyle birlikte Portekiz'in başkenti Lizbon'a seyehat eden ünlü oyuncu, oğluyla kumsalda dans ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Kıvanç Tatlıtuğ, başarılı kariyeri ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

kivanc-tatlitugun-ogluyla-eglenceli-anlari-gorenleri-hayran-birakti.jpg

“BABASININ AYNISI”

Son olarak 'Aile' dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe ile Portekiz'e tatile gittiler. Kıvanç Tatlıtuğ, tatillerinden eğlenceli kesitleri sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor. Oyuncu bu defa son paylaşımıyla gündemde yerini aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile dans ettiği anları, Bob Marley ve The Wailers Band'in seslendirdiği 'Natural Mystic' şarkısı beraberinde paylaştı. Oyuncunun paylaşımları hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Oyuncunun paylaşımına "Küçük Tatlıtuğ", "Babasının aynısı", "Armut dibine düşmek bu olsa gerek", "Aşırı benziyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

kivanc-tatlitugun-ogluyla-eglenceli-anlari-gorenleri-hayran-birakti-001.jpg

BAŞAK DİZER KİMDİR?
Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano'da Istituto Moda di Burgo'da devam etmiştir. İstanbul'da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümlerinden sertifikalar kazanmıştır. Londra'da Central Saint Martins'de modayla ilgili çeşitli kurslara katılmıştır. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak çalışmıştır.