İlhan Mansız’ın oğluna verdiği isim tartışma konusu oldu! Herkes aynı yorumu yapıyor

Eski futbolcu İlhan Mansız, geçtiğimiz yıl Lela Leyla ile hayatını birleştirmişti. İlhan Mansız ve Lela Leyla çiftinin aşklarının meyvesi dünyaya geldi. Çiftin bir erkek bebeği dünyaya gelirken bebeğin ismi tartışma konusu oldu.

İlhan Mansız’ın oğluna verdiği isim tartışma konusu oldu! Herkes aynı yorumu yapıyor

Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan İlhan Mansız, babalık heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz yıl Azerbaycanlı Lela Leyla ile dünya evine giren İlhan Mansız, oğlunu kucağına aldı. Çift, ilk olarak anne-baba olacaklarının haberini vermiş daha sonra da bebeklerinin cinsiyetini paylaşmıştı. Bir erkek bebek beklediklerini duyuran çiftin oğlu dünyaya geldi. Mansız çiftinin bebeklerine verdiği isim ise kısa sürede gündem oldu ve yorum üstüne yorum yağdı.

OĞLUNA LEON İSMİNİ VERDİ

İlhan-Leyla Mansız çiftinin büyük bir heyecanla bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. İlhan Mansız, bir erkek bebek beklediklerini yaptığı ‘Aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz canım oğlum’ paylaşımıyla duyurmuştu. Çiftin bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Güzel haberi sosyal medya hesabından veren İlhan Mansız, ‘Ailemizin yeni üyesi Imre Leon Mansız’ notunu düştü ve oğlunun ismini de açıklamış oldu.

ilhan-mansizin-ogluna-verdigi-isim-tartisma-konusu-oldu-herkes-ayni-yorumu-yapiyor.jpg

YORUM YAĞDI

İlhan Mansız-Leyla Mansız çiftinin bebeklerine verdiği isim kısa sürede tartışma konusu oldu. Oğluna Imre Leon ismini veren İlhan Mansız, yabancı isim tercihi sebebiyle eleştirildi. Mansız’ın sosyal medya hesabından oğlu ve eşiyle paylaştığı fotoğraflara beğeni yağarken isim tercihi ise beğenilmedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ‘Anne Türk baba Türk Imre Leon? Yakıştıramadım’ şeklinde yorumlarda bulundu.