Emre Altuğ yeniden nikah masasında

Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda yer alan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, 2015 ysenesinde Çağla Şıkel'le yollarını ayırma kararı almıştı.

Emre Altuğ yeniden nikah masasında

Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan ünlü şarkıcı, müzik klibi için tekrar nikah masasına oturdu. Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda yerini alan Emre Altuğ sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor.

emre-altug-yeniden-nikah-masasinda.jpg

ŞARKISINI SEVENLERİNİN BEĞENİSİNE SUNDU
Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile 2008 yılında evlenip 2015’te de boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Emre Altuğ, son olarak yeni teklisi olan ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkıcı, parçanın klibi için Belgrad Ormanı’nda kamera karşısına geçerek rol gereği dünyaevine girdi. Söz ve müziğine Emrah Demiralp’in imza attığı şarkı, piyasaya sürüldü.

emre-altug-yeniden-nikah-masasinda-001.jpg

EMRE ALTUĞ KİMDİR?
Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde ev hanımı anne ve diş hekimi babanın 2. oğlu olarak İstanbul‘da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğu Levent ve Akatlar‘da geçmiştir. İlkokulu Şair Behçet Kemal Çağlar İlköğretim Okulu‘nda bitiren Altuğ, eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesinde devam etmiştir. Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar ve tiyatroya yönelen Emre Altuğ, liseden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiştir. 90’lı yıllarda, dönemin ünlü sanatçıları olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya başlamıştır. Vokallik yaptığı sırada tiyatrodan da uzak kalmayan Emre Altuğ, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu‘nda çeşitli oyunlarda rol almıştır.