Dünyanın En Güzel 100 kadını listesine girdiler

Büyük bir merakla beklenen “Dünyanın En Güzel 100 Kadını” listesi, bu yıl da TC Candler ve Independent Critics tarafından paylaşıma açıldı.

Dünyanın En Güzel 100 kadını listesine girdiler

Birbirinden güzel isimlerin yer aldığı listede üç Türk güzelin ismi de yer alarak gururlandırdı. Her sene olduğu gibi bu yıl da oldukça merakla beklenen Dünyanın en güzel 100 kadını listesi yayınlandı.

dunyanin-en-guzel-100-kadini-listesine-girdiler.jpg

3 TÜRK GÜZELİ LİSTEDE
Listede yer alan isimlerin kariyerleri ve tarzları, aynı zamanda dış görünüşleri oldukça uzun bir süre konuşularak gündemde yerini koruyor. Dünyanın birçok yerinden ünlü isimlerin yer aldığı listede ara ara Türk güzelleri de görmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz sene 5 ünlü oyuncunun yer aldığı listede bu sene yalnızca 3 isim bulunuyor. İşte listeye giren 3 Türk güzeli ve sıralamaları… 33'üncü sırada yer alan Sıla Türkoğlu, Türk güzeller arasında en yüksek sıralamaya sahip isim olmayı başardı. Türkoğlu'ndan sonra 43'üncü sırada Özge Yağız yerini aldı. 53'üncü sırada olan Hande Erçel'in son sıraya yerleşmesi ise şaşırttı.

dunyanin-en-guzel-100-kadini-listesine-girdiler-001.jpg

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?
Özge Yağız, 1997 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Başkent Üniversitesinden mezun olmuştur. Oyunculuk dışındaki mesleği Diyetisyenliktir. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan'ı oynamıştır. İkinci sezon sonunda Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra Star TV'de yayınlanan Sol Yanım adlı dizinin oyuncu kadrosunda kendine yer bulmuştur. 2021 yılında bu kez Show TV'de yayınlanan İçimizden Biri adlı dizide Havva karakterine hayat vermiştir.

dunyanin-en-guzel-100-kadini-listesine-girdiler-002.jpg