Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirdi!

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini beraber paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirme kararı aldı.

Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirdi!

Amerika'ya eğitim almak için Ardahan Toprak önce adını değiştirerek şaşkınlık yarattı. Kaygısızlar, Çılgın Bediş, Kuzenlerim, Nefes Nefese, Tövbeler Olsun ve Dilek Taşı gibi çok sayıda başarılı projede yer alan Çiçek Dilligil oğluyla gündeme oturdu.

cicek-dilligilin-oglu-cinsiyet-degistirdi.jpg

ÖNEMLİ KLİNİKLERDEN DESTEK ALIYOR

Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın 1997 senesinde dünyaya gelen oğulları Ardahan Öztoprak eğitimi için Amerika'ya seyahat etmişti. Amerika'da yaşamını sürdüren Ardahan Öztoprak'ın kadın kimliğine yöneldiği gün yüzüne çıktı. TemizMagazin'de yer alan bir habere göre; Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak ismini Ayda olarak değiştirdi ve fiziksel görüntüsünde büyük bir değişime uğradı. Gazeteci Seyhan Erdağ, konuyla alakalı Ardahan'ın annesi, usta oyuncu Çiçek Dilligil ile konuşma yaptı. Çiçek Dilligil: "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor biliyorsun; önemli kliniklerden de destek alıyor" ifadelerini kullandı.

cicek-dilligilin-oglu-cinsiyet-degistirdi-001.jpg

ÇİÇEK DİLLİGİL HAKKINDA

Çiçek Dilligil, 5 Haziran 1969 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Tiyatrocu bir ailenin çocuğu olarak tiyatroda büyümüştür. Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü Rahmi Dilligil'in kardeşi, oyuncu ve yönetmen Avni Dilligil ile oyuncu Belkıs Dilligil'in kızı olan sanatçının halası Aliye Rona, kuzeni ise Enis Fosforoğlu'dur. Sanatçı sahne içinde yetişmesine karşın, profesyonel anlamda Kent Oyuncuları'nda yer almıştır. Altı yaşındayken Minik Cadı isimli filmde Çiçek karakterini canlandırarak sinema ile tanışmıştır.